AnaSayfa / Genel / Kahve falında fare bakmak

Kahve falında fare bakmak

Kahve falında fare bakmak toplum içinde kendine saygıdeğer bir yer sağlamak, gözleri kapatıp yapılan işe devam edileceği ve ancak tüm çabalara, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine, refah düzeyinin düşmesine neden olacak yollara gireceğine, kazancının yerine gelmesine, çok güzel bir şekilde süren aile hayatında bazı büyük sorunların yaşanacağına, çıkan bir anlaşmazlıktan ötürü açılmış olan bir davanın kazanılacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, sevdiği kişiler ile birlikte hayırlı kazançlar elde edeceği projeler ortaya koyacağına işaret etmektedir.

Kahve falında fare bakmak gördüyseniz:

  • Diğerlerinin neler istediği veya neler olup bittiği konusunda kafanız karışmış olabilir.

Kahve falında fare bakmak çalışılan işte yaşanan bir karışıklık yüzünden uğranılan haksızlığın özür dilenerek düzeltileceğine ve sevinçli ve güzel haberler alınacağına, para, mal ve mülk konusunda çok iyi yerlere geleceğine tabir olunur.

Kahve falında biriyle aynaya bakmak günahtan kaçınarak yaşayacağına, hayal kırıklığına düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında pencereden eve bakmak malını ve parasını güçsüz ve düşkün kişilerle paylaşma yüceliğini göstereceğine, maddi ve manevi olarak sevineceğine ve rahata ereceğine, sevdikleri ile çok mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında aynadan kendine bakmak rahat ve kolay şekilde yaşamaya başlayacağına, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kitaplara bakmak aile bireylerini mutlu edecek bazı kararlar alınacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine işarettir.

Kahve falında arkasından bakmak büyük bir kazanç elde edileceğine, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına, dertlerin ve kederlerin sona ereceğine, sıkıntıların kısa bir zamanda bitip yerini sevince bırakacağına işaret eder.

Kahve falında yılana bakmak atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, rahat bir döneme gireceğine alamet eder.

Kahve falında hayvanlara bakmak işine ve ailesine dört elle sarılacağına, canla başla çalışacağına, başarılı olacağına, kazanç elde edeceğine, rakiplerine karşı güç elde edeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir