AnaSayfa / Genel / Kahve falında fanusta yılan görmek

Kahve falında fanusta yılan görmek

Kahve falında fanusta yılan görmek o kapıyı kapatacağına ya da kendisine gönül hoşluğu sunan, kötü ve dar gününde yanında olan bir kişiye haksızlık ederek onu kaybedeceğine, içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına, iş hayatı ile ilgili bazı adımların atılacağına, kaçan bazı büyük fırsatların telafi edileceğine, alınacak kararlar doğrultusunda büyük başarı sağlanacağına, büyük kazanç getirecek bir konu hakkında bir proje gerçekleştirilip vereceği sonuçların beklenmeye başlanacağına ve hayır işleri ile ilgili projelere destek verileceğine, eşiyle arasında herhangi bir gizli saklı durumun kalmaması için her şeyi açık olarak konuşacağına, başarı ve zafer kazanacağına, kişinin aile ve iş ortamında yeniden huzurun egemen olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında fanusta yılan gördüyseniz:

  • Yardım etme niyetiniz başkalarının iş veya ilişkilerine karışıyormuş izlenimi vermenize neden olabilir, yanlış anlaşılabilirsiniz.

Kahve falında fanusta yılan görmek üzüleceğine, gözyaşı dökeceğine, mutsuz olacağına, iyi bir evlilik yapılıp daha da mutlu bir hayat sürdürüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında fanus görmek birçok dedikoduya maruz kalacağına, akıllı ve doğru işler yapması sayesinde rızkının her geçen gün artacağına, yolunun açık olacağına, karşısına çözülemeyecek sorunların ve üstesinden gelemeyeceği zorlukların çıkmayacağına, hayatının kolaylıklar ve güzellikler içinde geçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında fanus içinde balık görmek kazancının günden güne arttıracağına, girdiği işleri çok iyi yerlere getireceğine, insanları kandıracağına yorulmaktadır.

Kahve falında balık fanusu görmek işlerinde büyük kazançlar elde edeceğine, kâbus gibi günlerin geleceğine yorulur.

Kahve falında fanusta süs balığı görmek hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine, boyundan büyük işlere kalkışmayacağına ve taşıyamayacağı yükün altına girmeyeceğine delalettir.

Kahve falında cam fanusta balık görmek hayır getirecek noktalara gelineceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, iş dünyasında nam sahibi olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında cam fanus içinde balık görmek geçim derdi çekeceğine, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, umutsuzluk yaşanacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında fanusta renkli balık görmek sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına, çok büyük sevgi seline maruz kalınacağına ve ne zaman yardıma ihtiyacı olursa herkesin bir şekilde yardım edeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir