AnaSayfa / Genel / Kahve falında fanusta süs balığı görmek

Kahve falında fanusta süs balığı görmek

Kahve falında fanusta süs balığı görmek kazandığı paranın bereketinin olmayacağına, bir sebeple uzun sürecek bir sıkıntı içine düşüleceğine, şansın önünün kesileceğine çalışmaların kötüleneceğine ve kısmete mani olunacağına, olaylı günler geçireceğine, arsız ve yüzsüz kimselere uyacağına, adına leke sürüp hem kendi hem de ailesinin başını öne eğdireceğine, kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine, saygı değer bir konuma çıkacağına, sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine işarettir.

Kahve falında fanusta süs balığı gördüyseniz:

  • Diğerlerinin neler istediği veya neler olup bittiği konusunda kafanız karışmış olabilir.

Kahve falında fanusta süs balığı görmek çalışmalarının bilim çevresi tarafından kabul göreceğine ve eline aldığı tüm işlerde büyük başarı kazanacağına, kurulmuş bir ortaklığın  bozulması ile parasal olarak dara düşüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında fanusta balık görmek karanlık ve zor geçen bir dönemin sona ereceğine, uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri yapacağına yorulur.

Kahve falında fanus balık görmek iş dünyasındaki prestijin azalacağına, kişinin kendi hayatına yeni yönler vermek adına girişimlerde bulunacağına delalettir.

Kahve falında balık fanusu görmek sorunlarından kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, sevinçli ve güzel günler göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında fanusta renkli balık görmek çok büyük bir mutluluk duyacağına, gerekse ruhsal olarak içine düştüğü hastalıkları atlatacağına inanılır.

Kahve falında fanus içinde balık görmek uzun yıllardan beri kurduğu hayallerine kavuşacağına, yakın zamanda epey yüklü miktarda kazanç elde edileceğine yorulur.

Kahve falında cam fanusta balık görmek sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, endişelerin kısa süre içinde sona ereceğine, sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına delalettir.

Kahve falında cam fanus içinde balık görmek rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, zengin bir hayat sürüleceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir