AnaSayfa / Genel / Kahve falında fanusta renkli balık görmek

Kahve falında fanusta renkli balık görmek

Kahve falında fanusta renkli balık görmek olumlu, güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, güç, kudret ve iman sahip olacağına, kendisine gelemeyeceğine, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına, maddi açıdan büyük zarar edileceğine, büyük atılımlar yapmak için bir kişi ile büyük bir ortaklık kuracağına ve bu ortaklıkla birlikte çok büyük ve başarılı bir kişi olunacağına ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok daha iyi biryere ulaşacağına, işlerin artacağına, yeni işlere girileceğine, iş yerinde sürekli huzursuzluk çıkardığı için ikaz alacağına işarettir.

Kahve falında fanusta renkli balık gördüyseniz:

  • Size artık bir faydası dokunmayan bazı kişiler, planlar veya projeler dikkat çekme çabasında olabilirler.

Kahve falında fanusta renkli balık görmek girilen işlerde ister istemez büyük zarara uğranacağına, kendisiyle daha fazla ilgilenmek suretiyle sosyal yaşantısını güçlendireceğine yorulur.

Kahve falında cam fanusta balık görmek iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına, her şeyin bir anda olumlu şekilde ilerlemeye başlayacağına rivayet eder.

Kahve falında fanusta balık görmek Allah’ın lütuflarına ereceğine, verdiği  kararların hatalara sebep olacağına, insanlarla tartışacağına, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine işarettir.

Kahve falında fanus balık görmek bilgin ve usta kişi haline geleceğine, evlat sahibi olamayanların evlada kavuşacağına, hasta olanın da iyileşeceğine rivayet eder.

Kahve falında fanusta süs balığı görmek şansın ve kısmetin kapanacağına, eski neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında cam fanus içinde balık görmek bereketin eksileceğine, kötü günler geçireceğine ve hayal kırıklığı yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında fanus içinde balık görmek Allah tarafından çok büyük yardımlara mazhar olunacağına, ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına delalettir.

Kahve falında balık fanusu görmek beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına, emeklerinin karşılığını göreceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir