AnaSayfa / Genel / Kahve falında cam fanus içinde balık görmek

Kahve falında cam fanus içinde balık görmek

Kahve falında cam fanus içinde balık görmek kimseden yardım almadan çok büyük başarılar elde edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için her yola başvurmasına rağmen içindeki kötülüğü atmayana kadar bu durumdan kurtulamayacağına, borçlarının kapanacağına, gönlünce ve istediğince bir hayat yaşayacağına, fal sahibinin de yüzünün güleceğine, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, kazandığı paralar ile çeşitli yatırımlar gerçekleştireceğine, kimseye muhtaç olmadan huzur içinde bir hayat süreceğine tabir olunur.

Kahve falında cam fanus içinde balık gördüyseniz:

  • Bir kenara not almanızda fayda var.

Kahve falında cam fanus içinde balık görmek yaptıkları şeylerden ötürü fal sahibinin büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, çok sıkıntılı ve çok zor döneme gireceğine inanılır.

Kahve falında cam fanusta balık görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına, içinde bulunduğu kötü durumdan ve sıkıntılardan kurtulması için kendisine çok büyük destek vereceğine alamet eder.

Kahve falında fanus içinde balık görmek iş konusunda sıkıntı çekileceğine, yakın zamanda gerçekleşmesi  gereken bir çalışmanın bir türlü başlamayacağına işaret eder.

Kahve falında cam fanus görmek eline geçen fırsatları boş yere bir şekilde harcadığına ve çok üzüleceğine, kaderinin ve hayatının güzelleşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında fanusta süs balığı görmek zengin bir hanımdan yardım görüleceğine, sıkıntıların ve sorunların ortadan kaldırılacağına tabir olunur.

Kahve falında fanusta renkli balık görmek kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine, sağlık konusunda iyi haberler alınacağına işaret eder.

Kahve falında fanusta balık görmek başında dönüp duran kara bulutların dağılacağına, aile bireylerinin arasının açılacağına inanılır.

Kahve falında fanus balık görmek geçim derdinin olmayacağına, iş hayatının ve aile hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir