AnaSayfa / Genel / Kahve falında balık fanusu görmek

Kahve falında balık fanusu görmek

Kahve falında balık fanusu görmek kendi elleri ile hayatını mutsuz bir şekle sokacağına, ne etse de yaptığı hatayı telafi edemeyeceğine, üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine, önünü göremez olacağına, bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, çaresiz ve yalnız kalacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, bir sebeple kendisini üzen ve sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sakinliğin, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına, musibetlerle karşılaşmayacağına, belalara denk gelmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında balık fanusu gördüyseniz:

  • Belli istek, ihtiyaç ya da taleplerinizi net şekilde ortaya koyabilirsiniz.

Kahve falında fanusta renkli balık görmek dünya nimetlerinden ve mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, rakiplerini ve düşmanlarını korkutup kaçıracağına delalet eder.

Kahve falında cam fanus içinde balık görmek aşılmaz denilen engellerin aşılacağına, aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına, ortalık kurulacak olan bir çalışma sayesinde iş dünyasında adın daha da parlayacağına ve bu sayede hem işlerin artacağına hem de yeni işkollarına girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında balık fanusu görmek oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine, hayatına olumsuz etkilerde bulunan kişilerden aklını kullanarak uzak duracağına işaret eder.

Kahve falında fanus içinde balık görmek yaşam standartlarının yükseleceğine, rahata, lükse ve konfora kavuşacağına, sağlığına, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında fanusta balık görmek girdiği bir ortaklıkta uzunca bir süre aldatılacağına, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına yorulur.

Kahve falında fanus balık görmek iş yerinde çok üst mevkilere terfi ettirileceğine, hiç hayal edilmeyecek mevkilere terfiler alınacağına işarettir.

Kahve falında cam fanusta balık görmek daha azimli, daha dirayetli ve daha güçlü olarak hayata daha sıkı sarılacağına, rahatsızlık veren durumlarla muhatap olunacağına, ortaya konulan çalışmalar yüzünden büyük maddi zarara uğranacağına, bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, ağız tadını kaçıracak bir ortama girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında fanusta süs balığı görmek şansın yüze güleceğine, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına, üzerinde epey bir zamandan beri çalışılan bir işle ilgili olarak önemli bir adım atılacağına ve sorunların biteceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir