AnaSayfa / Genel / Kahve falında fanus balık görmek

Kahve falında fanus balık görmek

Kahve falında fanus balık görmek karşısına kendisi için hayır, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına, bu kimseler sayesinde yaşamına heyecan, renk ve eğlence geleceğine, çok sevinip işinin başına geçeceğine, meslek hayatında başarı ve zafer elde edeceğine bu sayede hayallerindeki yaşama kavuşma fırsatı elde ederek her geçen gün çok daha güzel olaylarla karşılaşacağına, eğer hali hazırda böyle bir şey zaten varsa bunun sonucunun fal sahibini sevindirecek şekilde olacağına, kimseye bu konuda herhangi bir bilgi vermeyeceğine, yaşanan yokluğun biteceğine, hayırlı olan mallara ve paraya kavuşacağına, her geçen gün başarılarının artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında fanus balık gördüyseniz:

  • Yakın çevrenizde daha doğrusu sosyal ilişkilerinizde, bazı anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz.Karşı cinsten kişilerin birbirleriyle gireceği tartışmalara katılmak zorunda kalabilirsiniz.

Kahve falında fanusta renkli balık görmek hayırlı bir şekilde yeni işlere girileceğine, atılan bazı adımların çok büyük sorunlara sebep olacağına, yapılan işte çalışanlardan birinin hatası yüzünden büyük bir parasal kayba uğranacağına ve sevilen bir kişinin yardım çağrısına içinde bulunulan kötü durumdan ötürü olumlu cevap verilemeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında fanus içinde balık görmek keyfinin yerine geleceğine, günü birlik tatillere çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında fanusta süs balığı görmek öte yandan ömrünün de çok uzun olacağına, başka alanlara yöneleceğine tabir olunur.

Kahve falında cam fanusta balık görmek kötü günlerde dahi şükrederek ve takva sahibi olarak hareket edeceğine, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına işarettir.

Kahve falında fanusta balık görmek insanların saygısının kazanılacağına, gösterilen çabaların deyim yerindeyse meyvelerini vereceğine delalet eder.

Kahve falında fanus balık görmek ruhun ve kalbin rahat edeceğine, sevdikleri ile arasına nifak ve ayrılık gireceğine rivayet eder.

Kahve falında cam fanus içinde balık görmek en olunmaz yaralarının kapanacağına, fal sahibinin aksiliklerle ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına ve bu nedenle de kişinin zarar edeceği işlere sürüklenerek, girdiği işleri kaybedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında balık fanusu görmek yüzünün gülmesi için ihtiyacı olan kısmetlerin karşısına çıkacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir