AnaSayfa / Genel / Kahve falında ezogelin çorba görmek

Kahve falında ezogelin çorba görmek

Kahve falında ezogelin çorba görmek sıkıntılarının biteceğine, dini anlamda yapılan araştırmaların ve okumaların kişinin inancını sağlamlaştıracağına, gidilecek yönün belirleneceğine, hastalıklarının ve kötü günlerinin de son bulmasına vesile olacağına, kötü noktalara geleceğine, birlikte bazı işler yapılacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, müjdeli haberler alacağına ve hayal olarak kalacağını sandığı planlarını gerçekleştireceğine, hayatının en kötü anlarında bile mutlu olacağına, eline geçen fırsatlar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında ezogelin çorba gördüyseniz:

  • İşleri tamamlamaya ya da tamamlatmaya çalışırken çabuk öfkelenebilirsiniz.

Kahve falında tarhana çorbası görmek rahat bir hayat sürüleceğine, rahat ve refah içerisinde bir hayat sürüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında soğan çorbası görmek kurtuluşu bulacağına, çarelere ve çözümlere ulaşacağına, şifa bulacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine, zor günlerin geride kalacağına ve endişelerin biteceğine işarettir.

Kahve falında paça çorbası görmek hazırlıksız girilen bir projede uyum sağlama döneminin aşılmasının ardından çok iyi işlere imza atılacağına, düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına alamet eder.

Kahve falında ayran çorbası yemek hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çorbayı dökmek çok güzel işlere gireceğine, çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine ve mal mülk sahibi olacağına, işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına tabir olunur.

Kahve falında tarhana çorba yapmak elini eteğini çektiği şeylerin kendisine umut verecek şekilde aşama kaydedeceğine, donanımlı kılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mısır çorbası görmek tüm gözleri üzerinde toplayacağına, ileride iş hayatında çok büyük avantaj sağlayacağına tabir olunur.

Kahve falında mısır çorbası yemek sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, endişelerin biteceğine, çok iyi şeylere işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir