AnaSayfa / Genel / Kahve falında paça çorbası görmek

Kahve falında paça çorbası görmek

Kahve falında paça çorbası görmek eş, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına, uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, bir daha işyerine gelmeyeceğine, maddi açıdan büyük bir sıkıntı vereceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine ve iş konusunda yeni yeni adımlar atılacağına, sahip olduğunun her geçen gün daha fazlasını elde edeceğine, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, şanssızlığın ve kısmetsizliğin aşılacağına, güzel haberler alınacağına, yaşanan üzücü olayların hayırlı duruma döneceğine işaret eder.

Kahve falında paça çorbası gördüyseniz:

  • Sonradan karşılaşabileceğiniz umulmadık bir durum sizi şaşırtıp, hatalı bir tercihte bulunmanıza sebep olabilir.

Kahve falında kelle paça çorbası görmek bir birlikteliğin sona ereceğine, el üstünde tutulan birisiyken kıymetin yitirileceğine, haksızlığa uğranacağına, dünya nimetlerinin de daha verimli ve daha çeşitli hale geleceğine işarettir.

Kahve falında paça çorbası içmek üzecek ya da hasta edecek kadar büyük bir hayal kırıklığı yaşamayacağına, rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına işarettir.

Kahve falında paça çorbası görmek sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, huzur ve mutluluğun hüküm süreceğine, yoklukla ve gözyaşıyla geçen günlerini de geride bırakacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kelle paça çorbası içmek maddi ve manevi olarak güçleneceğine, sorunların kısa zamanda temizleneceğine, ferah bir haneye sahip olunacağına alamet eder.

Kahve falında kelle paça çorbası yemek çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine ve tecrübesiz bir kişiye akıl hocalığı yapılacağına, ister istemez moral bozukluğu yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında paça çorbası yapmak alınacak kararları en iyi ve dikkatli şekilde hayata geçireceğine, işyerinin kapanma tehlikesi yaşanacağına yorulur.

Kahve falında pantolon paçasını kısaltmak bir süreliğine de olsa kemer sıkmak gerekeceğine, elinize geçecek paraların hızlı bir şekilde kaybolacağına işarettir.

Kahve falında kele paça yemek mutlu, huzurlu, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine, cebine giren paranın gittikçe azalacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir