AnaSayfa / Genel / Kahve falında soğan çorbası görmek

Kahve falında soğan çorbası görmek

Kahve falında soğan çorbası görmek sorunların çözüme kavuşacağına, atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına, zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine, güzel ve doğru işler yapacağına, uzun zamandan beri içinde yaşadığı işsizlik korkusundan kurtulacağına, çok hayırlı bir işle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, verimliliğinin artacağına ve başarılarının devamının geleceğine, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, devlet kurumlarından birinde işe başlanacağına, hayırlı bir işe iştirak edileceğine, sıkıntılı, düşünceli, endişeli ve korku dolu günler geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında soğan çorbası gördüyseniz:

  • Evinizi veya işinizi daha hoşunuza gidebilecek şekle sokmak için zamanınızı doğru kullanmalısınız.

Kahve falında soğan çorbası görmek güzel ve hayırlı başlangıçlar yapılacağına, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çorbada saç görmek hane içinde sağlığın da huzurun da yerinde olacağına, bayram tadında bir ömür geçireceğine, gıybet edeceğine ve bu durumu öğrenen fal sahibinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına işarettir.

Kahve falında tavuk çorbası görmek istediği her şeyi elde edebileceğine, maddi anlamda alım gücünün hiçbir zaman sarsılmayacağına, iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına, çok zor durumlara düşeceğine işaret eder.

Kahve falında ayran çorbası yemek yaşadığı bu durumlarda destekçisinin çok olacağına, hem çocuklarının ve ailesinin kendisine destek olacağına delalettir.

Kahve falında hastaya çorba içirmek amaçlarını gerçekleştirmek için büyük fırsatlar elde edeceğine ve bu konuda kendisini seven kişilerin desteğini alacağına, hane içinde de ayrılıkların söz konusu olacağına tabir olunur.

Kahve falında bebeğe çorba içirmek yeni bir iş için başvuru yapılacağına, eşi ve çocukları ile çıkacağı bir yolculuktan güzel haberlerle döneceğine, iş yaşantısındaki aksiliklerin, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına tabir olunur.

Kahve falında çorba karıştırdığını görmek alim ve bilge insan olacağına, kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arabaşı çorbası görmek amacına ulaşabileceğine, başının ağrıyacağına, gelirinin eksileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir