AnaSayfa / Genel / Kahve falında ezilmiş yüzük görmek

Kahve falında ezilmiş yüzük görmek

Kahve falında ezilmiş yüzük görmek iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, işlerinin istediği şekilde ilerleyeceğine ve kendisini hayal kırıklığına uğratmayacağına, aile bağlarının günden güne daha da kuvvetleneceğine ve mutlu olunacağına, kabuslarla dolu geceler geçireceğine, karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, yanlış kararlar vereceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, sağlık sorunları ile uğraşılacağına, bir sebeple çok zarar edeceğine, büyük bir işe girdiği sırada çalışmaların yarıda kalacağına, huzursuzluk yaşanacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, o zaman bile sağlık sorunları ve huzursuzluklar yaşamayacağına işaret eder.

Kahve falında ezilmiş yüzük gördüyseniz:

  • Diğerleriyle uyumlu hareket edebilmek için çok fazla enerji harcıyor olabilirsiniz.

Kahve falında iri yüzük görmek özel duygular besleyeceği kişiden de duygularına karşılık alacağına, her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına işarettir.

Kahve falında sağ parmağında yüzük görmek sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine ve aile saadetinin hep ilk günkü gibi taze kalacağına, huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine tabir olunur.

Kahve falında başkasının yüzüğünü bulmak pis yollara gireceğine ve fesat kişilerle söz birliği edip, onların gittiği yolu izleyerek kazanç elde edeceğine ve sonradan da insanlara karşı rezil olacağına, üzüntülü ve zor günler yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında anneye yüzük almak kökten çözüm bulamaması halinde huzurunun sürekli bozulacağına, zaten malı mülkü varsa daha da artacağına ve işlerinin iyiye gideceğine işaret eder.

Kahve falında yakut yüzük takmak sahip olduklarını başkaları ile de paylaşması sonucunda her zaman daha da bereketli bir hayat süreceğine, güzel ve aydınlık günlerin geleceğine işaret eder.

Kahve falında yüzüğü orta parmağa takmak işinin gücünün rast gideceğine, kazancının artacağına, kişinin hayallerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine delalettir.

Kahve falında sol parmakta gümüş yüzük görmek zahmetli durumların sona erdirileceğine, malını ve canını riske edeceğine rivayet eder.

Kahve falında baş parmakta yüzük görmek her şeyin ters gideceğine, gayrimenkul işine girileceğine ve uzun bir zamandan beri hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir