AnaSayfa / Genel / Kahve falında apartmanın merdiveninden inmek

Kahve falında apartmanın merdiveninden inmek

Kahve falında apartmanın merdiveninden inmek dertlerin aşılacağına, kazanç getirecek büyük işlere girecek olan fal sahibinin, sevdiği kişileri de yanına alacağına, birlikte daha iyi işlere imza atacaklarına ve işlerinin rakiplerini kıskandıracak kadar iyi bir şekilde ilerleyeceğine, yeni başlangıçlar ve atılımlar yapılacağına, güzel günler yaşayacağına, hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına, kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine, dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine, sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine, alınan bazı kararlar doğrultusunda fal sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına, kısa bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine, eğitim ve sağlık konularında büyük bir karar verileceğine inanılır.

Kahve falında apartmanın merdiveninden inmek gördüyseniz:

  • Gayrimenkul, ev, ya da aile başlıklı konularda belli kuralların belirlenmesi gerekiyor olabilir.Bu alanda kendi fikirlerinizi ortaya koymanız durumunda olayların sizin istediğiniz şekilde ilerlemeye başlayacağını görebilirsiniz.

Kahve falında apartmanın merdiveninden inmek kendisi için istediği iş imkânlarına çok çaba göstermesine rağmen ulaşamayacağına, zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, verilen bir karar doğrultusunda hareket edilmemesinden ötürü çok büyük bir zarara uğranacağına ve rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine işarettir.

Kahve falında apartman merdiveninden inmek daha kararlı bir kişi olunacağına, zahmetli bir işle uğraşmak zorunda kalınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında apartmandan inmek işinde yetkin, bilge ve alim kimse haline geleceğine, hep daha ileriye gitmek ve en iyisi olmak için ettiği duaların, dileklerin kabul olacağına, kuracağı ortaklık sayesinde daha iyi kazançlar elde edeceğine, rahat ettiği bir döneme gireceğine, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında apartmanda merdiven çıkmak ne kadar isteği varsa gerçekleşeceğine, var olan dertlerinin hepsinin son bulacağına, böylece mesleğinde önemli aşamalar kaydedeceğine ve bunun doyumsuz hazzını yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında apartman merdiveninden çıkmak menfaat ve çıkar için bataklıklara gireceğine, aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına işarettir.

Kahve falında apartman merdiveni yıkamak onlarla doyasıya vakit geçireceğine, büyük çaba harcayarak girdiği bir işte çok zor zamanlar yaşayacağına, iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında apartman merdiveni görmek kalp kırıklığı ve hayalkırıklığı yaşanacağına, çok uzun zamandan beri hayali kurulan şeyin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, bir sebeple ailesi tarafından korunmasına rağmen sıkıntı çekeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında apartman merdiveni çıkmak gereksiz olan maddi külfetinden, ödeyemediği borçlarından, umutsuzluğundan ve üzerindeki ağırlığından kurtulmayı başaracağına, kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir