AnaSayfa / Genel / Kahve falında apartman merdiveni görmek

Kahve falında apartman merdiveni görmek

Kahve falında apartman merdiveni görmek ancak akrabalarından birinin destek vermesi sayesinde çok iyi bir hal alacağına, atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına ve çok iyi yerlere geleceğine, işlerin açılacağına, aranın bozuk olduğu birisiyle konuşulup sorunların çözüleceğine, engellere takılmadan kolayca kariyer sahibi olacağına, verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine, sorunların atılan adımlar sayesinde çözüme kavuşacağına, büyük maddi ve manevi zararlara sebep olacağına, zorluk ve yoklukla karşılaşmayacağına, yaşanan sorunların sona ereceğine ve atılan her adımda daha ses getiren işler yapılacağına, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına yorulur.

Kahve falında apartman merdiveni gördüyseniz:

  • Ustalıkla idare etmeniz gereken bir fırsatla karşılaşacaksınız.

Kahve falında apartman merdiveni çıkmak elde bulunan imkânların artacağına, hedeflere ulaşılacağına, kazancın her geçen gün daha da çoğalacağına, işlerin açılacağına, muradın gerçekleşeceğine, elindeki zenginliğin her geçen gün daha da eriyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında apartman merdiveninden inmek hem parasal hem ruhsal olarak zarara uğranacağına, kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, yeni ve daha rahat bir hayata merhaba diyeceğine, uzun bir zamandan beri kötü giden şansının nihayet döneceğine ve yaşadığı tüm olumsuz durumların yerini başarı ve mutluluğa bırakacağına yorulur.

Kahve falında apartmanda merdiven çıkmak inancının eksileceğine, iyileşeceğine, kısmet alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında apartman merdiveni görmek sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında apartman merdiveni yıkamak iş yerinde üst yönetimde kendisine yere bulacağına, iyilik yaptığı insanlardan kötülük göreceğine delalettir.

Kahve falında apartman merdiveninden çıkmak üst üste birçok sorun yaşanacağına, büyük bir rahatsızlık ve endişe duyulacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ve aile bireyleri arasında ortaya çıkacak fikir ayrılığından ötürü zor günler geçirileceğine, huzurun bozulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında apartmanın merdiveninden inmek kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine, kişinin dünya malında önemli derecede bolluk yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında apartmanda olmak sıkıntılarını ve yaşadığı zor günleri geride bırakacağına, doğru yolu bulacağına, çözümlere kavuşacağına, rahata ereceğine, hayat içinde çok rahat edeceğine, dilediği gibi yaşayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir