AnaSayfa / Genel / Kahve falında apartmandan inmek

Kahve falında apartmandan inmek

Kahve falında apartmandan inmek girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine, eş, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına, huzursuz ve mutsuz olacağına, çekilen zahmetin çoğalacağına, kişinin tüm hayallerinin yıkılacağına, çok büyük kazanç elde edeceğine, sorunlarını çözeceğine, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına, ters giden bazı durumların düzeltileceğine, çıkarılan dedikoduların bertaraf edileceğine, ters giden işlerin yoluna sokulacağına, rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine yorulur.

Kahve falında apartmandan inmek gördüyseniz:

  • Sizi köşeye sıkıştıran kişiler veya üzerinizde baskı yaratan durumlar karşısında ileride pişman olacağınız sözler söyleyebilirsiniz.

Kahve falında apartmanın merdiveninden inmek çok üzülse de başka çıkar yol bulamayacağına, büyük sabır göstererek ve çok emek vererek işlerini yoluna sokacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında apartman merdiveninden inmek sorunlarının çözümü için canla başla çalışacağına, istediği restorana gideceğine ve istediği mağazadan alışveriş yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında apartmandan inmek hazırlık yapılan bir çalışmanın bol kazanç getireceğine ancak bazı kötü olaylar yaşanacağına, zaferlerle ve başarılarla dolu bir çalışma hayatı olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında apartman çıkmak hayırlı kararlar verileceğine, bu kararlar sayesinde işlerin daha iyi bir hal alacağına, ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına işarettir.

Kahve falında bir çok apartman görmek ferah ve rahatlık içinde yaşayacağına, sıkıntı ve sorun yaratan bütün kişileri hayatından çıkaracağına alamet eder.

Kahve falında apartmana çıkmak bekleyişinin kazanacaklarına ve sahip olacaklarına değeceğine, sıkıntılarını atlatacağına işarettir.

Kahve falında apartman yıkıldığını görmek aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına, rızkın günden güne genişleyeceğine, aile hayatında çok iyi ve hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına alamet eder.

Kahve falında apartman merdiveni yıkamak yeni bir iş olanağı yakalamaya, belki özel hayatında sıkıntılar yaşayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir