AnaSayfa / Genel / Kahve falında evliyken başkasından hoşlanmak

Kahve falında evliyken başkasından hoşlanmak

Kahve falında evliyken başkasından hoşlanmak kolaylıklarla, fırsatlarla ve kısmetlere sahip olacağına, çalışkanlığının ve emeklerinin karşılığını da hak ettiği yere gelerek alacağına, ticaret hayatının başarılı ve kazançlı geçeceğine, kişinin toplum nazarındaki saygınlığının ve itibarının yükseleceğine, her türlü onur, şeref ve haysiyetin artacağına, işlerinin ve kurulu düzeninin bozulacağına, başarılarının düşeceğine, duygusallığın ön plana çıkacağına ve beklenen haberlerin nihayet geleceğine, sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, yüzünün güleceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına, iş konusunda sevilen bir kişiden yardım alınacağına, rahatsızlıkların şifa bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında evliyken başkasından hoşlanmak gördüyseniz:

  • İşinizle ilgili önemli bir gelişme olabilir.

Kahve falında evliyken başkasından hoşlanmak güzel ve huzurlu günlerin geleceğine, sağlık sorunlarının çözüme kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hoşlandığın erkekle öpüşmek tabiri caizse derin bir oh çekeceğine, çok büyük kazanç getirecek işlere girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında hoşlandığı adamı görmek büyük işlerin ortaya konulacağına, ancak bilgisi, becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hoşlandığımız kişiyi görmek aldığı haber yüzünden çok kötü günler geçireceğine, içinde bulunduğu üzüntülü durumun yakın zamanda düzeleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında hoşlandığın kişiyle barışmak eline geçen paranın büyük bir kısmını kaybedeceğine, sorunlu bir kişi ile muhatap olmak zorunda kalacağına, hayırlı bazı adımlar atacağına delalet eder.

Kahve falında hoşlandığı birini görmek iki tarafın da çok sevineceğine, kısmetli bir kişi olunacağına, eğlenceli günler geçirileceğine delalet eder.

Kahve falında hoşlandıgın kişinin elini tutmak sıfırdan başlanan işte herkesi şaşırtacak kadar iyi bir mevkiye gelineceğine, gireceği bir işten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve aklına gelmeyecek kadar büyük miktarda zarar edeceğine delalettir.

Kahve falında hoşlandığın çocuğu görmek sahip olduğu mal varlığını başkalarına kaptıracağına, işlerinin istediği gibi gerçekleştirebileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir