AnaSayfa / Genel / Kahve falında hoşlandığı adamı görmek

Kahve falında hoşlandığı adamı görmek

Kahve falında hoşlandığı adamı görmek evinde hiçbir zaman kıtlık yaşanmayacağına, sorunların çözümü için askıda bekleyen konuların konuşulup nihayete erdirileceğine, daha iyi gelir elde etmek, maddi durumunu biraz daha düzeltebilmek için farklı işlere başvuru yapacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, yaşanacak kötü bir olayın sonrasında kişi için hayırlara vesile olacağına, hırsını ve öfkesini yenmeyi becereceğine bu sayede de içinin mutlulukla dolacağına, bereket ve huzur getireceğine, sıkıntıların kısa süre içinde ortadan kalkacağına işarettir.

Kahve falında hoşlandığı adamı gördüyseniz:

  • Evde yapacağınız değişiklikler kendinizi daha iyi hissetmenizi sağlayabilir.

Kahve falında hoşlandığı adamı görmek zarar edeceği bir işe girmek zorunda kalacağına, yaşamına huzurun, sıhhatin, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına tabir olunur.

Kahve falında hoşlandığın adamı görmek geldiği noktaya ve mevkie de hep kendi emeği ve çabasıyla geleceğine, ağız tadına ve neşeye kavuşacağına delalettir.

Kahve falında hoşlandığın kızı öpmek iş hayatında büyük atılımlar yapacağına ve çok büyük başarılar ile birlikte kazançlar elde edeceğine, fikirlerinin herkes tarafından kabul edileceğine fal sahibinin bu sayede arkasına kitleleri takacağına yorulur.

Kahve falında hoşlandığın kişiyle barışmak hayal ettiği ve çok istediği herşeye kavuşacağına, neşesinin ve keyfinin yerinde kalacağına tabir olunur.

Kahve falında hoşlandığın kişiyle uyumak kayıtsız kalınamayacak kadar iyi ve kazançlı bir teklif alınacağına, tartışmaların sona ereceğine, yolunun ve geleceğinin açık olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hoşlandığın birini başkasıyla görmek ticari yönden atılacak adımların hayırlı olacağına, olumlu ve güzel gelişmeler kapısının aralanacağına delalettir.

Kahve falında hoşlandığı kişi tarafından öpülmek takdir edilip her konuda destek göreceğine ve başarı kazanacağına, maddi olarak çok büyük bir zorlanmaya sebebiyet veren işin nihayete erdirileceğine, sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine ve o kişi gibi büyük başarılara imza atılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hoşlandığın kişiyle çıktığını görmek evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin biteceğine, geleceğinin başarılar ve zaferlerle geçeceğine, kazancının her geçen gün artacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir