AnaSayfa / Genel / Kahve falında evliya olmak

Kahve falında evliya olmak

Kahve falında evliya olmak girdiği işlerde başta çok iyi giderken daha sonra zarar etmeye başlayacağına, zor zamanlar geçirileceğine ve yeni bir işte can sıkıcı bazı olaylar yaşanacağına, hoş olaylar yaşayacağına, kardeşler arasında büyük tartışmaların ve bu tartışmalar sonunda kırgınlıklar yaşanacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok daha büyüyeceğine, uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, paradan ve maldan ziyade insanlığa değer vereceğine, bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına, sıkıntıların ve sorunların çözüm bulacağına, rahatının, keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında evliya olmak gördüyseniz:

  • Ani bir yolculuk ihtimali var.

Kahve falında evliya olmak çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına inanılır.

Kahve falında evliya kabir görmek büyük bir kazanç elde edileceğine ve uzun zamandan beri hayali kurulan eve kavuşulacağına, işlerinin bazı kişiler tarafından engellenmeye çalışılacağına inanılır.

Kahve falında evliya türbesine gitmek çektiği zorlukların biteceğine, tatmin olacağı oranda gelire kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında evliyayla konuşmak kolay yollardan kazanç elde ederek, yıpranmadan, ezilmeden ve zorlanmadan hayatını geçindirme şansı elde edeceğine, en kısa sürede çok daha iyi paralar kazanacak duruma geleceğine işaret eder.

Kahve falında evliyadan mektup almak kendisinin de ne olduğunu anlayamayacağına, eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine inanılır.

Kahve falında evliya için ağlamak hayırlı kararlar alacağına, vurdumduymaz bir kişi olduğu için büyük zarar vereceğine delalettir.

Kahve falında evliya mezarında dua etmek sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, ileride de bu işin meyvelerini bolca toplayacağına delalettir.

Kahve falında evliyada dua etmek sorunların teker teker aşılacağına, zor zamanların geride kalacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına ve çok hayırlı günler görüleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir