AnaSayfa / Genel / Kahve falında evliyadan para almak

Kahve falında evliyadan para almak

Kahve falında evliyadan para almak kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına, kalbini kırdığı, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine, kısa süre içinde evlat sahibi olacağına ve herkes tarafından takdir göreceğine, borçlarını ödemekte zorlanacağına, hem moral hem de çareler bulacağına, sorunlarının biteceğine ve sıkıntılarının bu sayede sona ereceğine, rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, sıkıntılı bir dönemin başlayacağına, kazancın günden güne düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında evliyadan para almak gördüyseniz:

  • Küçük kayıplarınız olabilir.

Kahve falında evliyadan para almak bunalıma gireceğine, başarısız olacağı duygusundan kurtulmaya çalışacağına, işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine ve hayatına sakinliğin hâkim olacağına delalet eder.

Kahve falında evliya ölüsü görmek onlardan taraf hayır göreceğine ve afiyette olacağına, elini attığı işlerde yüksek moral ve enerjisi sayesinde her daim başarılı olacağına yorulur.

Kahve falında evliyaya dua etmek elini taşın altına koyduğu işlerde çok büyük ihanetler göreceğine ve iş arkadaşlarından destek görmediği için onlarla arasının açılacağına, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına delalettir.

Kahve falında büyük evliya görmek çok kötü günler geçireceğine, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına, rahmet ve bereketin çabuk meydana gelmesine yorulur.

Kahve falında camide evliya görmek maddi gücünü yitireceğine bu nedenle de çok kötü günler geçirmek zorunda kalacağına, epey zamandan beri yapmak istediği ve bu amaçla gece gündüz çalışıp çok emek verdiği şeylere yakın bir zamanda gerçekleştireceğine delalet eder.

Kahve falında evliya türbesi ziyaret etmek büyük beklentiler ile girilen işler sonunda zarar edileceğine, sağlıklı iken hastalıklar geleceğine ve hastayken hastalığın ilerleyeceğine ve çok büyük sorunların yaşanacağına, yol arkadaşlığı yapılan biri ile yüklü kazanç elde edileceğine alamet eder.

Kahve falında evliya birini görmek her türlü zayıflığından, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına, masallara konu olacak rahatlıkta ve konforda bir yaşam süreceğine tabir olunur.

Kahve falında evliya mezarında namaz kılmak kazancının günden güne artacağına, işlerinin çok açılacağına, ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına, yolunun açık olacağına, yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde herhangi bir sorun yaşamadan kurtulacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir