AnaSayfa / Genel / Kahve falında evliyaya sarılmak

Kahve falında evliyaya sarılmak

Kahve falında evliyaya sarılmak maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğrayacağına, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına ve bu yüzden neredeyse ortaklığın bozulma aşamasına geleceğine, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine, elde bulunan malvarlığının daha da artacağına, üstün başarılar alacağına bu sayede daha fazla gelir elde edeceğine, endişe duyulan olayların düzeleceğine, huzurlu ve mutlu bir hayat süreceğine, büyük bir hatadan ve pişmanlıktan kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında evliyaya sarılmak gördüyseniz:

  • Yakınlarınızın size bir sürprizi olabilir.

Kahve falında evliyaya sarılmak elinde bulunan imkânları kullanarak çok hayırlı projelere imza atacağına, endişelerin ve korkuların geçeceğine ve iş ile ilgili her gün yeni çalışmaların ortaya konacağına alamet eder.

Kahve falında evliyanın dirildiğini görmek yapılan hataların farkına varılarak büyük dersler alınacağına, çok kazançlı bir çalışmanın ortaya konabilmesi için bazı adımlar atılacağına ve eş, dost ya da akrabalardan birisinin vereceği destek sayesinde de işlerin daha iyi bir hale getirileceğine işaret eder.

Kahve falında evliya ismi söylemek bazı kişiler tarafından çok kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, yüksek bir mevkiye terfi edeceğine rivayet eder.

Kahve falında evliyanın elini tutmak özel hayatın ve aile hayatının bozulacağına, iyi kısmetleri olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında evliya adı duymak ele güne muhtaç hallere geleceğine, ailesinin geçimini sağlayamaz ve onların karnını doyuramaz olacağına, bir sebeple insanlar ile arasına büyük bir mesafe koyacağına delalet eder.

Kahve falında evliya türbesi ziyaret etmek daha bol kazanca sahip olunacağına ve zenginlik elde edileceğine, her türlü başarıyı elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında evliya birini görmek gülen yüzünün solmasına ve gözündeki ışığın sönmesine neden olacağına, uzak bir yerde oturan çok sevdiği bir kişiye kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında evliya ruhu görmek satışlarının ve üretiminin yükseleceğine, rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına, daha fazla gelir elde edeceğine, geçimini daha kolay şekilde sağlayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir