AnaSayfa / Genel / Kahve falında evliya ismi söylemek

Kahve falında evliya ismi söylemek

Kahve falında evliya ismi söylemek Allah’ın kendisine atlatamayacağı dertler, üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine, tatsız bir durumla uğraşmak zorunda kalınacağı, karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına, fal sahibinin üzgün, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine, uzun uğraşlar vererek ve çok büyük çaba göstererek ortaya koyacağı bir proje sayesinde çok iyi bir kazanca sahip olacağına, içine düştüğü kötü durumdan ötürü kendisini suçlayacağına, başka alanlara yöneleceğine, aile hayatına kötü bir leke sürülmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında evliya ismi söylemek gördüyseniz:

  • Yani her şey geçici, boşuna üzülmeyin.

Kahve falında evliya ismi söylemek problemlerinin bitmek bilmeyeceğine, mutlu olacağına, eğlenceli zamanlar geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında evliya ismi duymak kar sağlayacağı işlere gireceğine, işe giren herkesin kalkınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında evliya ismi görmek kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine, başarıya ve zafere giden yolların keşfedileceğine ve yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, sıkıntıların sona ereceğine, suçlamalardan aklanılacağına rivayet eder.

Kahve falında evliya ismini duymak iş hayatında bu kişileri yanına almak için elinden gelen herşeyi yapacağına, işlerini yoluna sokacağına ve çok mutlu ve huzurlu olacağı bir döneme gireceğine, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine ve tüm bu güzel gelişmeler sayesinde de deyim yerindeyse ağzının kulaklarına varacağına yorulur.

Kahve falında kendi ismini söylemek sıkıntının günden güne artacağına, büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine, çarelere ve çözümlere ulaşacağına, şifa bulacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine işarettir.

Kahve falında yusuf ismini söylemek özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına ve yeniden aşklarının artacağına, muhabbetlerinin çok daha tatlı dille devam edeceğine, bir sebeple bir miktar zarar edeceğine inanılır.

Kahve falında birinin ismini söylemek hem eğitim, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına, sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilinin ismini söylemek onu kendisinden daha çok seveceğine, işlerinin yolunda gideceğine, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir