AnaSayfa / Genel / Kahve falında evliyaya gitmek

Kahve falında evliyaya gitmek

Kahve falında evliyaya gitmek malını, parasını ve işini kaybedeceğine, geleceği ile ilgili olarak doğru kararlar alacağına, nimetin çoğalacağına, huzura kavuşacağına, size zarar vermek isteyen ama bir türlü bu emellerine ulaşamayan insanların varlığına, atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına, iş arayan bir kişiye iş imkanı sağlanacağına, iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına, hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında evliyaya gitmek gördüyseniz:

  • Kendinizi ifade zorluğu hissettiğinizde tartışmalardan kaçının.

Kahve falında evliyaya gitmek kariyerinde aşama kaydedeceğine, yönetici makamına oturacağına, kalabalık günler geçirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında evliya türbesine gitmek isabetli adımlar atılacağına, aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine, hayırlı ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yolunda bazı adımlar atılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında evliya çelebiyi görmek karşısına çıkan bazı sorunlar yüzünden elinde bulunan kazancın neredeyse tamamını harcayacağına, tahmin etmediği bir yerden büyük bir zarar edeceğine, kazancının azalmayacağına, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında evliya ismi görmek sönmüş umutların yeniden canlanacağına, yaşam sevincinin geri geleceğine, anne babası ile ilgili kötü ve üzücü haberler alacağına ve uzun zamandan beri beklediği şeylerin gerçekleşmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında evliya türbesi ziyaret etmek yaptığı şeyden ötürü büyük bir pişmanlık duyacağına, yine de bildiği yoldan ve dürüstlükten şaşmadan hareket edeceğine rivayet eder.

Kahve falında evliyadan ekmek almak çok güzel bir şekilde süren aile hayatında bazı büyük sorunların yaşanacağına, gelecek olumsuz bir habere veya işlerin ters gitmesine, borçların artacağına delalettir.

Kahve falında evliyadan korkmak onunla ortak pek çok noktası olduğunu göreceğine ve bu kişi ile ilerde hem iş ortaklığı yapacağına, maddi olarak büyük bir zarar görüleceğine inanılır.

Kahve falında evliya adı duymak sorunların ve dertlerin tekrarlanmamak üzere sona ereceğine, kendisini Allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına ve kaderinin yüzüne güleceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir