AnaSayfa / Genel / Kahve falında evliya çelebiyi görmek

Kahve falında evliya çelebiyi görmek

Kahve falında evliya çelebiyi görmek bir sebeple etrafındaki bazı insanlar ile arasının açılacağına, kişinin becerilerinin farkına varılacağına, kendisini üzen ve kıran bazı durumlar ile karşılaşacağına, huzurlu ve mutlu bir ortamda kendisini çok rahat bir hayat süreceğine, işindeki verimliliğinin artacağına, yaşam standartlarının da yükseleceğine, gönül işlerinden yana umduğu ile karşılaşamayacağına, başına gelenlere takılıp kalmak, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine bakarak, mantıklı ve akıllıca hareketlerde bulunmak suretiyle herkesi kendisine hayran bırakacağına, dertlerinin dermanını bulacağına yorulur.

Kahve falında evliya çelebiyi gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızı gizli tutmalısınız.

Kahve falında evliya çelebiunin mezarını görmek yaşadığı kara günlerden kurtulacağına, sağlıkla ilgili gelişmelere delalet etmektedir.

Kahve falında evliya çelebiyi görmek ailesinin de büyük olacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında evliya çelebi görmek hastalar için şifaya yorumlanan fal, aksiliklerin, nazarların ve uğursuzlukların kişiyi terk edeceğine, başarısızlığının bedelini yokluğa düşerek ödeyeceğine tabir edilirken bir diğer yandan da kendisine büyük cezalar getirecek hatalar yapacağına delalettir.

Kahve falında çelebi görmek elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine, kazalardan, belalardan korunacağına alamet eder.

Kahve falında süleyman çelebiyi görmek tabiri caizse bir yudum şifanın peşinden gideceğine, sıkıntıların, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, tabiri caizse dağ gibi büyüyeceğine, sevdiklerinin kendisini terk edeceğine, ağız tadının da kaçacağına işarettir.

Kahve falında evliya mezarları görmek korkularının ve hastalıklarının kalmayacağına, güzel bir evlilik yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yaşayan evliya görmek yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine tabir olunur.

Kahve falında evliya kabir görmek üzgün ve karamsar olacağına, başarılı olacağına ve Allah’ın yardımlarına ereceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir