AnaSayfa / Genel / Kahve falında evliyadan ekmek almak

Kahve falında evliyadan ekmek almak

Kahve falında evliyadan ekmek almak yardıma muhtaç insanlara yardım edileceğine, tecrübe sahibi bir kişinin uzun zamandan beri düşündüğü bir proje için destek verileceğine, gelirini ve rızkını kaybedeceğine, duygularının karşılıklı olacağına, iç dünyasının güzelleşeceğine, birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, eline geçecek olan fırsatların günden güne çoğalacağına, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, kısa süreli bir hastalık yaşayacağına, bu yüzden bir dönem üzüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında evliyadan ekmek almak gördüyseniz:

  • Şimdilik küstürülmüş bir tarafın görmezden gelinmesi gerekebilir.

Kahve falında evliyadan ekmek almak iş ve aile konusunda diğer insanlara daima yol göstereceğine ve işle ilgili olarak yapılan her şeyde büyük başarı kazandıracağına, yaşanan sorunların ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında evliya ismi söylemek daha sonra kendi imkânları ile gireceği bu sektörde çok güzel yerlere gelerek hayli tanınan bir kişi olacağına, kesilmeyecek rızık ve kazanç sahibi olacağına, iyi şartlarda yaşayacağına, şansının, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında evliya kabir görmek alkış alacağına ve itibar göreceğine, yeni işlere girileceğine yorulur.

Kahve falında evliyadan korkmak gücünün ve kudretinin hiç eksilmeyeceğine, istediği başarıları ve zaferleri almaya nail olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında evliyanın elinden su içmek tekin olmayan yollara parasını ve malını harcayacağına, kazancının artacağına, hayatının da düzene gireceğine işaret eder.

Kahve falında evliyayı ölmüş görmek ortaklardan birinin yapacağı hatalar yüzünden iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında evliyadan dua istemek çalıştığı yerde amir olacağına, karamsarlığından, çekimserliğinden, umutsuzluğundan ve gelecek kaygısından kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında evliyayı ziyaret etmek dertlerin, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine, sıkıntılarının en kısa süre içinde sona ereceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir