AnaSayfa / Genel / Kahve falında evliyadan korkmak

Kahve falında evliyadan korkmak

Kahve falında evliyadan korkmak hayata karşı cesaretleneceğine, ticaret sektörüne atılacağına, hem rütbe hem de kazanç elde etmek için azimle ve hırsla mücadele edeceğine, mutlu olamayacak ve güzel günler yaşayamayacak hissine kapılacağına, elini attığı her işten alnının akı ile çıkacağına ve üstüne bir de kar edeceğine, yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına ve sıra dışı bir hale geleceğine, sevilen bir akraba yüzünden ihanete uğranacağına, bazı sıkıntılar içerisine gireceğine, çok mutlu olacağı ve hayatını büyük oranda değiştirecek bir çalışmaya gireceğine, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında evliyadan korkmak gördüyseniz:

  • İç sesiniz, özel yaşamınızı ilgilendiren konularda sizi en doğru yöne yönlendirebilir.

Kahve falında evliyadan korkmak hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine ve bu sayede deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçacağına, kişinin mutsuzluğundan, huzursuzluğundan ve karamsarlığından kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında evliyayı öpmek çok büyük ve sıkıntılı bir döneme girilecekken bir dostun yardım etmesi ile bu durumdan kurtulacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, çok sevinçli haberler alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında evliya kabrinde dua etmek iş hayatında kendi emeklerinin sonuçlarını alarak parlak bir geleceğe sahip olacağına, yakın bir zamanda daha çok çalışarak ve yaptığı işe çok daha fazla zaman ayırarak kendisini daha iyi eğiteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında evliya mezar taşı görmek sorumluluklarını önemseyerek ve çok çalışarak hayatını geçireceğine, bazı zevklerinden geri kalacağına işarettir.

Kahve falında evliya tabutu görmek epey sorunlu bir duygu haline geleceğine, hem bedenen hem de ruhen iyileşeceğine rivayet eder.

Kahve falında evliyayı gülerken görmek zor günlerin geride kalacağına ve endişelerin biteceğine, sonunda mutlu olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında evliya yüzü görmek şansının ve kısmetlerinin açılacağına, daha sonra yaşayacağı bazı tatsız olaylardan yüzünden kendisini kötü hissedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında evliya kabrini görmek parasal anlamda rahat edeceğine, ağzı tadının, neşesinin ve huzurunun baki kalacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir