AnaSayfa / Genel / Kahve falında evliyayı gülerken görmek

Kahve falında evliyayı gülerken görmek

Kahve falında evliyayı gülerken görmek çok umut bağladığı bir işten yaşayacağı hayal kırıklığı neticesinde hala dik durmaya çalışacağına, kişinin eşi ile yataklarını ayıracak kadar büyük sorunlar yaşayacağına, onlara karşı zafer kazanacağına, ileri gideceğine, eğitim hayatının kaldığı yerden devam edeceğine, sevinçli ve hayırlı haberler getirecek bir kişinin haneye geleceğine ve gelişiyle haneye neşe dolacağına, zor zamanların ferahlığa çıkacağına, ev içinde sorunların ortaya çıkacağına, kolaylıklara ve ayrıcalıklara sahip olacağına, karşısına çok büyük fırsatların çıkacağına işarettir.

Kahve falında evliyayı gülerken gördüyseniz:

  • Kafanızı bir biçimde rahatlamak sizin çok faydalı olabilir.

Kahve falında evliyayı gülerken görmek yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, kırgınlıkların geçeceğine, iş ile ilgili tecrübeli kişi ya da kişiler ile oturup fikir alışverişinde bulunacağına, çok detaylı bir şekilde kazanacağı ve kaybedebileceği şeyleri ortaya koyacağına ve bu şekilde işe girip girmeme kararı vereceğine alamet eder.

Kahve falında ölmüş evliya görmek bekar biriyse evliliği düşünmeye başlayacağını, yuva özlemini dindirmek için arayışlara gireceğine, tabiri caizse ocağının hep tüteceğine inanılır.

Kahve falında evliya mezar görmek hayırlı bir iş için sevilen bir kişiden yardım istenmesine rağmen amaca ulaşılamayacağına, işlerin yoluna gireceğine ve hayal ettiği birçok şeye kısa süre içinde kısa yollardan zahmetsiz şekilde kavuşacağına inanılır.

Kahve falında evliya görmek maddi yükümlülüklerin azaltılacağına, engellerin aşılacağına, büyük başarıların göğüsleneceğine, kötülüklerden uzaklaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında evliyadan para almak kendisini bu konuda çok şanslı göreceğine, işlerinin aksamasına ve uzun yıllardan beri sürdürdüğü bir dostluğun bitmesine sebep olacak bir sorun yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında evliya cenazesi görmek kazançlı bir adım atılacağına, yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine, sevilen bazı kişilere yaşadıkları sıkıntılardan dolayı maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında evliyadan tövbe almak başarılı olunacak bazı çalışmalara girileceğine, eğer başarılı olursa çok büyük kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında evliyadan dua istemek kötü ve dar gününde yanında olan bir kişiye haksızlık ederek onu kaybedeceğine, elinin bolluğa kavuşacağına ve hayatının güllük gülistanlık hale geleceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir