AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir çok apartman görmek

Kahve falında bir çok apartman görmek

Kahve falında bir çok apartman görmek eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, alacağı bazı kötü haberler yüzünden üzüleceğine, kendisi paralayacağına, ona yardımcı olacağına, elinden geliyorsa ona borç vereceğine, iş dünyası içinde çok büyük bir üne sahip olunacağına ve hayırlı kişiler ile çok iyi işlere girileceğine, galibiyetlerinin artacağına, canını sıkan durumları ortadan kaldıracağına, bir sebeple aile bireyleri arasında hiç istemediği durumların meydana geleceğine, sorunlar yüzünden tartışmalar çıkacağına, hayatı boyunca hep sevileceğine, saygı göreceğine, aynı zamanda da korunup kollanacağına tabir olunur.

Kahve falında bir çok apartman gördüyseniz:

  • Sorun yaşamamak için sunumunuza dikkat edin.

Kahve falında apartman girişi görmek hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine, uzun süreden beri ödenemeyen borçlarını ödeyeceğine inanılır.

Kahve falında ev apartman görmek işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, arzuların yerine geleceğine işarettir.

Kahve falında kendi apartmanını görmek zor zamanların biteceğine, yolunda azimle ilerleyecek olan kişinin her zaman inandığı gibi yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında apartmanın içinde olmak eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına ve çok uzun ve zor zamanlar geçireceğine, iş hayatında çok büyük bir yardımda bulunacağına ve aile hayatı ile ilgili bir sorunu çözeceğine işaret eder.

Kahve falında bir apartmana girmek kafasının da rahat edeceğine, hayatı daha güzel ve dolu dolu yaşamak için yeni alışkanlıklar edinileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mavi apartman görmek korkularının, endişelerinin, borçlarının, yaşam zorluklarının, imkânsızlıklarının biteceğine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine delalet eder.

Kahve falında apartmana çıkmak mesleğinde ve ticaret yaptığı sektörde rakiplerini geride bırakacağına, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında güzel apartman görmek çok uzun bir zaman boyunca aile bireyleri arasında tartışma ve sürtüşmelerin yaşanacağına, çok zor olayları çok kısa bir zamanda çözeceğine ve bu durumdan ötürü çok büyük başarılar elde edeceğine ve çok büyük bir şöhrete kavuşacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir