AnaSayfa / Genel / Kahve falında evliyayı ölmüş görmek

Kahve falında evliyayı ölmüş görmek

Kahve falında evliyayı ölmüş görmek dertlerinden ve üzüntülerinden sevdiği kişilerin yardımları sayesinde kurtulacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, maddi açıdan iyi bir noktaya gelineceğine, bir proje sayesinde çok büyük başarılar kazanacağına, daha şık mekanlarda eğleneceğine, zor zamanlar yaşanacağına, büyük adımlar atılacağına ve işlerde hiç beklenmeyen bir başarıya erileceğine, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine, işinden ve ekmeğinden olacağına, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında evliyayı ölmüş gördüyseniz:

  • Sizden fayda sağlamaya çalışan ya da yanlış imaj çizen kişiler söz konusu olabilir.

Kahve falında evliyadan selam almak yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine, herhangi zarara uğramayacağına, hareketleneceğine ve sürpriz gelişmelere gebe olacağına delalet eder.

Kahve falında evliyadan dua istemek hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde ulaşacağına, aile içinde de mutluluğunun ve huzurunun artmasına vesile olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında evliyaların kabrini görmek çalıştığı işte yüklü bir zam alınacağına, maddi durumun düzeltileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında evliya görmek işsizin iş bulacağına, güzel, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına inanılır.

Kahve falında evliya adı duymak evlilik hayatı boyunca mutlu ve huzurlu bir yaşam süreceğine, hayalindeki herşeye yakın zaman içinde kavuşacağına inanılır.

Kahve falında evliya türbesi ziyaret etmek çok büyük çalışmalar yapıp kazanç elde etmek için çok iyi yollara girileceğine, çekilen bir çilenin maddi olarak büyük bir zarar verdikten sonra sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında evliyadan yardım istemek hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine, sıkıntılardan, sorunlardan, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında evliya kadın görmek aşk ve para işle ilgili olarak istenen bütün dileklerin gerçek olacağına, falı kapatan kişinin, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir