AnaSayfa / Genel / Kahve falında evliya toprağı görmek

Kahve falında evliya toprağı görmek

Kahve falında evliya toprağı görmek ancak kısa süre içinde bu sorunları atlatıp büyük başarılar kazanacağına, hayatındaki engellerin ve aksiliklerin de ortadan kalkacağına, daha sonra düşmanlık eden kişi ile adamakıllı konuşmak için görüşmeye çalışacağına, makamının artacağına, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine, zor günler geçirenlerin, sıkıntıya düşenlerin yanında olacağına, haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına, alınan kararlar sayesinde girilen bir işte çok iyi bir noktaya gelineceğine, ailesini rahat şekilde yaşatacağına, rakiplerini gerisinde bırakacağına ve kendisine karşı kem gözlerle bakan kişileri de bertaraf edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında evliya toprağı gördüyseniz:

  • Yaratıcılığınız tavan yapabilir, yeni bir aşka yelken açabilirsiniz veya mevcut ilişkiniz kanatlanabilir.

Kahve falında evliya toprağı görmek her türlü eğlenceyi ve zevki tadacağına, her hayalini de gerçekleştireceğine, sırrın kimselere söylenmeyeceğine ve unutulacağına delalet eder.

Kahve falında evliyayı gülerken görmek rahatsızlık veren bir durumdan kurtulup kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, uzun bir süre zorluk çekileceğine, kötü günler geçirileceğine ve kötülüklerle karşılaşılacağına delalettir.

Kahve falında evliyayla konuşmak işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine ve kendisinin dirayetli bir kişi olacağına, yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine, çok mutlu olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında evliya eli öpmek rahatlığa ve mutluluğa kavuşacağına, beklediği olumlu bir haber üzerine rahat bir nefes alacağına tabir olunur.

Kahve falında evliya birinin elini öpmek koyu muhabbette kalacağına, en olunmaz yaralarının kapanacağına, en büyük acılarının dineceğine alamet eder.

Kahve falında evliya mezar görmek dertlerin ve sorunların biteceğine ve rahat bir hayata kavuşulacağına, iş dünyasına çok prestijli bir mevkiye sahip olunacağına ve rakiplerin art niyetli davranışlarının geri püskürtüleceğine işaret eder.

Kahve falında evliyadan bahsetmek fal sahibinin deyim yerindeyse ayaklarının yerden kesileceğine ve sevdiği kişinin bir dediğini iki etmeyeceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, duygularını ve düşüncelerini çok daha rahat ifade edeceğine, bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine delalet eder ve hayırlı gelişmelerin yaşanacağına delalettir.

Kahve falında evliya birini görmek zor işlerin altından kalkacağına ve çok uzun bir zamandan beri istediği mevkilere yakın bir zaman içinde geleceğine, büyük tartışmalar yaşayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir