AnaSayfa / Genel / Kahve falında evliya mezar görmek

Kahve falında evliya mezar görmek

Kahve falında evliya mezar görmek kendisine ait olmayan bir işte çalışırken istenmeyen bir duruma düşeceğine, çok büyük hayır duası alınacağına, olumlu gelişmeler yaşayacağına, işlerin günden güne bozulacağına, çalışmaların kısa süre içinde büyük prestij kazandıracağına, kişinin isteklerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, işlerinden yana bereket ve bolluk olacağına, aile hayatında kırgınlık yaşanacağına, yöneticilerinin ya da müdürlerinin dikkatini çekmeyi başaracağına bu sayede işinde çok daha iyi yerlere geleceğine delalettir.

Kahve falında evliya mezar gördüyseniz:

  • Yönünüzü belirleyip, o yolda ilerlemeniz gerekiyor.

Kahve falında mezarlıkta evliya görmek art niyetler taşımayacağına ve kimse hakkında kötü söz söylemeyeceğine, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında evliya mezarında dua etmek yeni kararlar alıp, yeni başlangıçlar yapacağına, sağlığından ve ağız tadından olacağına işaret eder.

Kahve falında evliya mezarı ziyaret etmek işlerinin gelişme göstereceğine, kurulan bir ortaklıkta yaşanan anlaşmazlıklardan ötürü sıkıntılı bir döneme girileceğine ve üzüntü yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında evliya mezarı kazmak sağlık durumunda meydana gelen sorunların tedavi edileceğine, aile içinde anlaşmazlıklar yaşayacağına, rızkının eksileceğine delalet eder.

Kahve falında evliya mezarlığı görmek neşesinin, ağız tadının ve keyfinin kaçacağına, iş hayatının her geçen gün daha da bozulacağına delalet eder.

Kahve falında evliya mezarında namaz kılmak hem hayatının kurtulacağına, hem geleceğinin güzel olacağına, hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, elinde bulunan imkânları çok iyi değerlendirip büyük kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında evliyanın mezarını görmek çok zor bir duruma düşeceği bir olayla karşılaşacağına, ah ve beddua almamak için özen göstereceğine, kalp kırmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında evliya mezar görmek kendi imkânları ile gerçekleştireceği bazı çalışmalara girişeceğine, haneye nifak gireceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir