AnaSayfa / Genel / Kahve falında evliyadan bahsetmek

Kahve falında evliyadan bahsetmek

Kahve falında evliyadan bahsetmek ticaretten yana kısmetlerinin artacağına, çok büyük başarılar kazanılacağına, uzun bir süreden beri çok istenen bir mevkiye terfi edileceğine, toplum içindeki yerin değerleneceğine, o kişiler ile bu sayede çok daha iyi zamanlar geçireceğine, hasta ve mutsuz olmasına neden olacağına, işsiz olarak geçen zamanların zararını çıkarmak için kendisini çok yoracağına, parasına da para ekleyeceğine, sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına delalet eder.

Kahve falında evliyadan bahsetmek gördüyseniz:

  • Başarılarınızın keyfini çıkartabilirsiniz.

Kahve falında evliyadan bahsetmek kardeşlerden biri ile büyük bir tartışma yaşanacağına, kendi işini kurmak için türlü adımlar atacağına inanılır.

Kahve falında evlilikten bahsetmek sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına, çalışmaları ile takdir toplayacağına tabir olunur.

Kahve falında kurandan bahsetmek kendisini aşan işlere kalkışacağına, zararların yakında telafi edileceğine, aile hayatında birlik ve beraberlik içinde olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölümden bahsetmek kendisine yeni bir hayat kurup yeni bir iş bularak yeni bir şeyler gerçekleştireceğine, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine, çok hayırlı adımlar atarak daha iyi ve rahat bir hayata kavuşacağına, refah düzeyinin artacağına, maddi gücünün, keyfinin, neşesinin de yerine geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölüden bahsetmek pişman olacağına, söz nedeniyle üzüntü yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında üç harflilerden bahsetmek kişinin herkesle arasında dürüst bir ilişki olacağına, huzurunu ve mutluluğunu kaybedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yüzükten bahsetmek uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine, evi olmayan ya da aşırı yoksul şekilde yaşayan kimselere düzenli olarak yardımda bulunacağına delalet eder.

Kahve falında birinden bahsetmek istemeden bazı sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, bu sebeple çok büyük üzüntü ve tedirginlik duyacağına, uykusuz geceler yaşayacağına ve işlerinde bir türlü doğru kararları veremeyeceğine, büyük bir hamle yaparak bu durumu kendi lehine çevireceğine, bu çalışmaya benzer sorunlu işleri çözmek için öne çıkacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir