AnaSayfa / Genel / Kahve falında evliya ölüsü görmek

Kahve falında evliya ölüsü görmek

Kahve falında evliya ölüsü görmek haktan gelen her türlü sıkıntıya ve zorluğa göğüs germeyi de bileceğine, aile içinde de tartışma yaratacak kararlar alınacağına, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine, hareketleneceğine ve sürpriz gelişmelere gebe olacağına, maddi zararını karşılayacağına, hem eğitim, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına, bir sebeple kısa da olsa bir bocalama dönemi geçireceğine, tüm beklentilerini yerine getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında evliya ölüsü gördüyseniz:

  • Dikkatli olmazsanız, başkalarının işlerine karışmakla veya doğruları çarpıtmakla suçlanabilirsiniz.

Kahve falında ölü evliya görmek yardım edeceği bazı kişiler ile çok büyük bir işbirliğine gideceğine, verilen görevi yerine getirmek için gereken imkânların sağlanamayacağına inanılır.

Kahve falında evliya ölüsü görmek dinde olgunlaşacağına, başarılı bir iş hayatına sahip olunacağına, kariyer planında büyük bir sıçrama yapılacağına, büyük kazançlar elde edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında evliyadan mektup almak maddi ve manevi kayıp yaşanacağına, işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında evliya hırkası görmek hayattan hiç zevk alamaz olacağına, kendisine zafer getirecek yatırımlara gireceğine, enerjisini de, sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında evliya çelebiyi görmek karşısına çıkan fırsatları çok daha dikkatli bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine ve yakında daha zor günler yaşayacağına, düzenli bir işe girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında evliyanın ölümünü görmek bulduğu bir hata sayesinde büyük bir yaygara kopartacağına, aralarında yaşanabilecek sorunları çok kısa zamanda ortadan kaldıracağına yorulmaktadır.

Kahve falında evliya olmak işlerinin yolunda gideceğine, hayatında bolluğun, bereketin ve verimin olacağına, rahatsızlık veren durumların son bulacağına delalettir.

Kahve falında evliyadan ekmek almak böylesine güzel gelişmelerle karşılaşacağına, gideceği bir yolculuktan ya da yapacağı bir işten sonra yalnız kalmak için bir yere gideceğine ve üzüntülerinden kurtulmak için etrafındaki kişilerden destek alacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir