AnaSayfa / Genel / Kahve falında evliyaların mezarını görmek

Kahve falında evliyaların mezarını görmek

Kahve falında evliyaların mezarını görmek yeni işlere gireceğine, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına ve huzursuz günler geçireceğine, hayallerinin de yarım kalacağına, sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına, çok büyük ve anlamlı çalışmaların yakın bir zamanda gerçekleştirilerek çok büyük kazançlar elde edileceğine, kısa bir kırgınlık yaşanacağına, hastalanacağına, kötü haberler alacağına, başarısızlığa düşeceğine, iş hayatında bunca ilerlemeden sonra gönül işlerine kalbinin kapılarını açacağına işarettir.

Kahve falında evliyaların mezarını gördüyseniz:

  • Biraz da spor yaparsanız herşey yoluna girebilir.

Kahve falında evliya çelebiunin mezarını görmek hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine, yaşamının güzellikler içinde geçeceğine, hayatında kolaylıkların meydana geleceğine, iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında evliya mezarları görmek aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, büyük bir risk alınarak girilen bir işte hayırlı bir şekilde sonuca varılacağına alamet eder.

Kahve falında evliya mezarı kazmak takdirini toplayacak kadar önemli işler yapacağına, gidilen yolda çok büyük başarılar kazanılacağına delalettir.

Kahve falında evliya mezarını ziyaret etmek imkânlarını kaybedeceğine, kardeşlere yapmak istedikleri iş konusunda maddi açıdan destek verileceğine, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına tabir olunur.

Kahve falında evliya mezarlığı görmek giyim kuşamına ve dış görünüşüne daha fazla önem vereceğine, aile içinden birinin gurbete çıkmasına işarettir.

Kahve falında evliyaların mezarını görmek alınacak hayırlı haberler ile zorlukların aşılacağına, verilen sözlerin tutulamayacağına delalettir.

Kahve falında evliya mezarı bulmak deneyimli biri ile ortaklık kuracağına, kariyerinde atılım yapacağına bu sayede hedeflerine ulaşacağına ve hayallerini gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında evliya mezar taşı görmek planlı ve programlı hareket etmesi sayesinde başarılarının artacağına, çevresinin geniş, ailesinin de büyük olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir