AnaSayfa / Genel / Kahve falında evliya mezarı bulmak

Kahve falında evliya mezarı bulmak

Kahve falında evliya mezarı bulmak hiç beklemediği bir yerden para geleceğine ve çok iyi bir yere terfi alacağına, karşısına çıkan fırsatları hayırlı iyi bir şekilde değerlendirmesi ile birlikte rahata ereceğine, çalışmaların çok büyük başarılar kazandıracağına, işlerin daha iyi bir hal alacağına, sıkıntıların sona ereceğine, hayatın yoluna gireceğine, kazaların ve belaların fal sahibinden uzak olacağına, ancak daha sonra bu durumların düzeleceğine, uğranılan zararın telafi edileceğine ve çok büyük bir atılım yaparak sosyal hayatında çok mutlu olacağına, geçim sıkıntısı yaşanmayacağına, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına ve bu yüzden çok iyi gidebilecek bir işi zarara sürükleyeceğine, güzel ve kötü duyguların birarada yaşanacağına inanılır.

Kahve falında evliya mezarı bulmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda ödün vermeniz veya kurallarınız konusunda esnek olmanız belli başlı anlaşmaların kurtarılmasını ya da geliştirilmesini sağlayabilir.

Kahve falında evliya mezarı bulmak hem de ailesi tarafından hoş karşılanmayacağı için probleme dönüşeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mezarlıkta evliya görmek hanesindeki aşın, ekmeğin ve paranın da artacağına, maddi yükümlülüklerin artacağına işaret eder.

Kahve falında evliyanın mezarını görmek önayak olan kişilerin yardımıyla dünyaevine girileceğine, şanssızlığın ve kısmetsizliğin aşılacağına, güzel haberler alınacağına, yaşanan üzücü olayların hayırlı duruma döneceğine delalettir.

Kahve falında evliya mezar görmek kazançlı bir adım atılacağına, yaşamında büyük değişiklikler yapacağına alamet eder.

Kahve falında evliya mezarında dua etmek gereksiz ve değersiz birinden yardım isteneceğine, huysuz ve dedikoducu bir eşe sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında evliya mezarları görmek çok sorun yaratan olaylar ile karşılaşılacağına, fal sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında evliya mezarını ziyaret etmek birçok kişiye iş imkanı sağlanacağına, yakın bir zaman içinde kendi işine sahip olacağına yorulur.

Kahve falında evliya çelebiunin mezarını görmek aile bireyleri ile hiç yoktan yere tartışma yaşayacağına ve hem kendisini hem ana babasını üzecek bir duruma düşeceğine, elinde bulunan paranın boşa gideceğine, maddi olarak çok büyük zorluklarla karşılaşacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir