AnaSayfa / Genel / Kahve falında boş kabir görmek

Kahve falında boş kabir görmek

Kahve falında boş kabir görmek parasız günler geçireceğine, elinde bulunan malı ve mülkü kendisini rahatlatmak için kısa bir zaman içinde harcayacağına, sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına, kendisini daha önce hiç hissetmediği kadar rahat ve hafif hissedeceğine, sevdiği insanlarla arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, can ciğer olduğu kişilerle kavgalar ve küskünlükler yaşanacağına, dönülmez yollara gireceğine, amirleri veya yöneticilerinin desteğiyle kısa zamanda yükseleceğine, hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceği gibi her şeyin en çoğuna ve en kalitelisine sahip olacağına, hiçkimsenin cesaret edemediği ya da yapılmaz dediği işlerin kolay bir şekilde yapılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında boş kabir gördüyseniz:

  • Bazı şeyleri öğrenmeniz gerekiyor olabilir.

Kahve falında boş kabir görmek hastalıklarını yeneceğine, borçlarını ödeyeceğine, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına, giderlerin artış göstereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kabir yapmak bol kazanç elde edileceğine, insanların hayır dualarının alınacağına, aynı oranda yetkilerinin genişleyeceğine yorulur.

Kahve falında kabir azabından korkmak aile hayatı içinde rahat edeceğine, sürekli yerinde sayacağına işaret eder.

Kahve falında kabir üzerinde yatmak fal sahibinin tüm sıkıntılarının ve çektiği zahmetin artık son bulacağına, sağlanan başarı sayesinde yeni iş teklifleri ve yüksek miktarda para kazanılacağına ve böylece daha iyi ve daha farklı çalışmalar yapmaya devam edileceğine delalet eder.

Kahve falında kazılmış kabir görmek maddi ve manevi kayıp yaşanacağına, yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine, zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine ve bu sayede çok sayıda insana ekmek kapısı açılacağına tabir olunur.

Kahve falında kabir içinde olmak sağlığının, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına, parasal sıkıntılarının deyim yerindeyse artık boyunu aşacağına delalettir.

Kahve falında kabirde çiçek görmek iyi günler yaşayacağına, iş konusunda çok doğru bir karar alınacağına, dertlerin biteceğine inanılır.

Kahve falında kabir başında oturmak maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına, yenileneceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir