AnaSayfa / Genel / Kahve falında kabirde çiçek görmek

Kahve falında kabirde çiçek görmek

Kahve falında kabirde çiçek görmek elde bulunan fırsatların çok büyük bir sorun eşliğinde maddi ve manevi olarak sıkıntıya sebep olacağına, maddi kayıpların olacağına, iyileşeceğine, ferahlayacağına, bilakis yakın zamanda tanışacağı kişilerden hayır göreceğine, ortaya konulan başarılı projeler sayesinde yüksek bir mevkiye terfi edileceğine, üzüntü verici bir duruma düşüleceğine, maddi olarak çok rahat olunacağına, endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine ve rahat bir nefes alınacağına tabir olunur.

Kahve falında kabirde çiçek gördüyseniz:

  • Heyecan verici planlar yapabilirsiniz ya da yapmalısınız.

Kahve falında kabirde çiçek görmek çok pratik bir şekilde hareket edeceğine, aile bireylerinden çok sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına alamet eder.

Kahve falında kabir duası okumak aile hayatı ile ilgili olarak çok önemli bir adım atılacağına, kariyerinde şimdiye kadar hiç yapamadığı kadar büyük bir sıçrama yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kabir ziyaret görmek rahatının, sağlığının ve ağız tadının yerinde olacağına, başarısının ve mutluluğunun artacağına delalettir.

Kahve falında evde kabir görmek sevinçli haberler geleceğine, eş, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına, verdiği emeklerin boşa gideceğine inanılır.

Kahve falında kabirde yatmak güvendiklerinin kendisini yarı yolda bırakmayacağına, layık olduklarının Allah tarafından da, kul tarafından da kendisine nasip edileceğine, husumetlerin başgöstereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kabirde bebek görmek iş yaşantısında hırslanacağına, yeni projelerin ve planların tutacağına, küçük sermaye ile yola çıkılan işlerden önemli oranda kar elde edileceğine yorulur.

Kahve falında kabirde kendini görmek kötü konuşan, huysuz ve dedikoducu bir eşe sahip olunacağına, ahirette de bu davranışlarının mükafatını alacağına işaret eder.

Kahve falında kabirler görmek başarılarının düşeceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, destek olduğu kişilerden ihanet göreceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir