AnaSayfa / Genel / Kahve falında teklif kabul etmek

Kahve falında teklif kabul etmek

Kahve falında teklif kabul etmek yakında kaçırılan bir fırsatın tekrar elde edileceğine, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına, parasının azalacağına, kırılan kalplerin yakın zaman içinde tamir edileceğine, hanesi içinde herhangi bir sıkıntının yaşanmayacağına, yeniden düzen kurmaya yol açtığına delalet ettiğini söyler bazıları ise iyi giden hayatın bozulmasına, düzenin alt üst olmasına ve fal sahibinin zarar edeceğine, bazı ortaklıklar kuracağına, büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına ve sıkıntılı bir döneme gireceğine, kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına ve uzun sürecek bir çalışma dönemine girileceğine, onlarla dayanışma içinde olacağına, yaptığı fedakârlık kadar onlardan da fedakârlık göreceğine inanılır.

Kahve falında teklif kabul etmek gördüyseniz:

  • Çok fazla görev veya sorumluluk alamamanızda veya kaldırabileceğinizden fazla yüke talip olmamanızda fayda var.

Kahve falında iş teklifini kabul etmemek genç, deneyimsiz kişilere her zaman fikir olarak destekte bulunup, onları her türlü zorlukla mücadele edebilmeleri için motive edeceğine, büyük borçlar alınacağına inanılır.

Kahve falında teklif kabul etmek iş hayatınızda kayıplar yaşayacağınıza ve evinizdeki rızkın azalacağına, elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine ve yaptığı her çalışmanın hem kendisine hem etrafındaki insanlara çok büyük fayda sağlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında evlilik teklifini kabul etmemek dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine, rızkının tam olarak kesilmeyeceğine ama bu durumun kişiye maddi anlamda büyük darbe vuracağına alamet etmektedir.

Kahve falında evlilik teklifi kabul etmek sevilen kişilerden alınacak destek ve yardımlar sayesinde çok başarılı olunacağına, verilen destek sayesinde iş dünyasında saygın bir konuma gelineceğine tabir olunur.

Kahve falında evlilik teklifini kabul etmek çok rahat edilecek bir işe girileceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına, birlik ve dayanışma halinde olacağına delalet eder.

Kahve falında iş teklifini kabul etmek ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, maddi ve manevi olarak büyük ferahlık yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında duanın kabul olmadığını görmek kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine, hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına işarettir.

Kahve falında hediye kabul etmek güzelliklerle ve hayırla mükafatlandırılacağına, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine ve çevresindekilerle tatsızlık yaşayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir