AnaSayfa / Genel / Kahve falında evlilik teklifini kabul etmek

Kahve falında evlilik teklifini kabul etmek

Kahve falında evlilik teklifini kabul etmek bir sebeple aile büyüklerinden birinin kalbinin kırılacağına ve bu sebeple kişinin kendisini bir türlü affetmeyeceğine, zor günler geçireceğine, müjdeli haberler alacağına, mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine, kısmetlerin azalacağına, eğer işsizse iş bulacağına, saygınlık elde edeceğine, şanssızlıkla boğuşacağı bir iş hayatına sahip olacağına, çok uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına alamet eder.

Kahve falında evlilik teklifini kabul etmek gördüyseniz:

  • Algılarınız açık olsun.

Kahve falında evlilik teklifini kabul etmemek dertlerinin yakın bir zamanda biteceğine, sorunlarından kurtulup sevince kavuşacağına, yaptıkları kötülükleri herkese göstereceğine rivayet eder.

Kahve falında evlilik teklifini kabul etmek borçlu olunan bir kişiye uzunca bir süreden beri yapılamayan ödemeler için stres yapılacağına, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına delalettir.

Kahve falında evlilik teklifi kabul etmek kişinin isteklerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine delalet eder.

Kahve falında teklif kabul etmek ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine, yaşadığı büyük üzüntülerden ferahlığa çıkacağına, sorunların kısa süre içinde çok rahat bir şekilde çözüme kavuşacağına yorulur.

Kahve falında iş teklifini kabul etmek işinde en üst noktaya gelmek için hırslı, azimli ve kararlı duruşundan taviz vermeyeceğine, maddi olarak uğranacak zararın yanısıra bir de manevi olarak zarar görüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında iş teklifini kabul etmemek ruhunun tüm kötülüklerinden arınacağına, bir sebeple hiç istemediği şeyler ile karşılaşacağına, bazı kişilerle çok büyük sıkıntı çekeceğine yorulur.

Kahve falında parayı kabul etmemek hikmetli, kudretli kişiler arasına gireceğine ve hidayete ermeyi başaracağına, aile hayatını renklendirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve hayırsever bir arkadaşın yardım isteğine cevap verileceğine tabir olunur.

Kahve falında kabul edilmek çok sevdiği ve değer verdiği bir kişiden çok büyük ve acı dolu bi haber alacağına, kısmetlerinin artacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir