AnaSayfa / Genel / Kahve falında evlilik teklifi almak

Kahve falında evlilik teklifi almak

Kahve falında evlilik teklifi almak değer verilen bir aile dostunun tavsiyesi ile bir yola çıkılacağına, ailesinden ciddi bir uyarı alacağına, evli ise kızını veya oğlunu hayırlı bir kısmetle evlendireceğine, hayatındaki bazı kötü ve hayırsız kişiler yüzünden sorunlu durumlar yaşayacağına, uzun vadede kazancı iki katına çıkaracak bazı hamleler yapılacağına,dostlar arasında yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine, pişmanlık duyulacak şeyler yapılacağına, ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine, bedenen ve ruhen iyi olacağına, yaşamın tadını çıkarmak için eşsiz imkânlar elde edeceğine, maddi anlamda da güç ve kuvvet kazanacağına yorulur.

Kahve falında evlilik teklifi almak gördüyseniz:

  • Bazı konularda yaşanan aksiliklerin, ertelemelerin veya gecikmelerin geçerli nedenleri olabilir.

Kahve falında sevdiğin kişiden evlilik teklifi almak barış için adım atacağına ve olumlu geri dönüş alıp, bu durumu bitireceğine, yapılan çalışmalarda birçok kişinin ekmek yemesinin sağlanacağına delalet eder.

Kahve falında sevdiği kişiden evlilik teklifi almak deyim yerindeyse paranın pul olacağına, ağız tadının da hep yerinde kalacağına delalet eder.

Kahve falında evlilik teklifini reddetmek işinin ehli durumuna geleceğine, büyüklerine karşı saygılı ve vefalı biri olacağına işarettir.

Kahve falında tanıdık birinden evlilik teklifi almak çok zor durumlara düşeceğine hakkında asılsız dedikodular çıkarılacağına, her konuda gelişme gösterileceğine delalettir.

Kahve falında evlilik teklifini kabul etmemek duaların kabul göreceğine, tövbelerin amacına ulaşacağına, hem işi hem de özel hayatı hakkında kararlar vermesini gerektiren gelişmeler yaşayacağına ve yolculuk sonrasında birtakım kararlar alma aşamasına geleceğine tabir olunur.

Kahve falında arkadaşının evlilik teklifi aldığını görmek herhangi bir sağlık sorunu yaşamayacağına, kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında evlilik teklif almak hastalıkların kolay bir şekilde atlatılacağına, etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine yorulur.

Kahve falında erkekten evlilik teklifi almak kazandıkları ile çok daha büyük çalışmalara girip yardım isteyen ve çok sıkıntılı durumlarda olan insanlara çok büyük destekte bulunacağına, çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir