AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanıdık birinden evlilik teklifi almak

Kahve falında tanıdık birinden evlilik teklifi almak

Kahve falında tanıdık birinden evlilik teklifi almak iş yaptığı kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine, kendisine uygun bir kişi ile çok hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, ailesi ve diğer yakınları ile koyu muhabbette olacağına, boş kuruntularla uğraşacağına, stresli bir ortama gireceğine, fal sahibinin hikmetli kimse olacağına, maddi sıkıntı içine düşüleceğine, sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına, hayatına huzur ve sakinlik geleceğine, ortaklıkların bozulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tanıdık birinden evlilik teklifi almak gördüyseniz:

  • Diğerlerinin hareketlerine veya yapmak istedikleri şeylere müdahale şansınız olmayabilir.

Kahve falında tanıdık birinden evlilik teklifi almak keyfin kaçacağına, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, yakaladığı bütün fırsatların boş çıkacağına inanılır.

Kahve falında evlilik teklifini reddetmek rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine, tekin olmayan kimselerle karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında eski sevgiliden evlilik teklifi almak hane içinde tartışmaların başgöstereceğine, aile hayatında çok büyük bir mutluluğa yani evliliğe adım atacağına işaret eder.

Kahve falında evlilik teklifi kabul etmek hayaller kurulacağına, uzun süre bu durumun devam edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiğin kişiden evlilik teklifi almak anne baba sözünün dinlenmemesinden ötürü birçok hata yapılacağına, maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına işarettir.

Kahve falında evlilik teklif almak kişinin kazancının da beklentilerinin çok üstünde olacağına, verdiği  kararların hatalara sebep olacağına, insanlarla tartışacağına, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine rivayet eder.

Kahve falında başkasının evlilik teklifi aldığını görmek zor günlerin yaklaşmakta olduğuna, alınacak üzücü bir haber yüzünden büyük bir motivasyon kaybına uğranacağına, hedeflerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine yorulur.

Kahve falında erkekten evlilik teklifi almak kararsız kalınması ile işlerin açmaza gireceğine, daha sonra iş hayatına tekrar dönüleceğine, sıkıntıların, dertlerin, musibetlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir