AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiği kişiden evlilik teklifi almak

Kahve falında sevdiği kişiden evlilik teklifi almak

Kahve falında sevdiği kişiden evlilik teklifi almak anne ya da baba ile ters düşüleceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına, onları kendi gözünden bile sakınacağına, zor zamanlar geçirileceğine ve yeni bir işte can sıkıcı bazı olaylar yaşanacağına, yolundan geri çevirmeyeceğine ve kendisine geri adım attıramayacağına, rızkının genişleyeceğine, parasının ve ekmeğinin çoğalacağına, bol kazanç elde edileceğine, kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, hayırsız kişilerin aileden ve haneden uzaklaştırılacağına, ancak kişinin sorumluluklarının bir anda ve çok fazla artması yüzünden zor durumda kalacağına yorulur.

Kahve falında sevdiği kişiden evlilik teklifi almak gördüyseniz:

  • Size baskı uygulayan kişilere boyun eğmeden önce, söylenenleri dikkatle dinlemenizde fayda var.

Kahve falında sevdiğin kişiden evlilik teklifi almak büyüklerine saygıda küçüklerine de sevgide artık hiç kusur etmeyeceğine, kişinin hayırlı yollara gireceğine delalettir.

Kahve falında sevdiği kişiden evlilik teklifi almak sorunlu bir akrabadan gelecek kötü haber yüzünden üzüntü duyulacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına inanılır.

Kahve falında sevdiğinden evlilik teklifi almak birbirlerine her konuda destek olacağına, sevdiği bir arkadaşla büyük bir iş ortaklığı kuracağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiği kişiden evlenme teklifi almak elindeki herşeyi kaybedeceğine, büyük sorunlar yaşayacağına, sıkıntıların ve üzüntülerin bir daha ortaya çıkmamak üzerek biteceğine rivayet eder.

Kahve falında sevdiğin kişiden evlenme teklifi almak çok kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalıp çok büyük üzüntü ve endişe duyacağına, destek olan kişiler sayesinde çok büyük takdirler alınacağına tabir olunur.

Kahve falında sevdiğin kişiden teklif almak çevresindeki insanlardan biri ile hayırlı bir adım atacağına, manevi olarak çok güzel ve huzurlu bir döneme girdiğine ve yakın bir zaman içinde daha iyi yerlere geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kişiden çıkma teklifi almak sorunlarından kurtulacağına, olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına alamet eder.

Kahve falında sevdiği kişiden çıkma teklifi almak eline geçen paranın büyük bir kısmını kaybedeceğine, ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir