AnaSayfa / Genel / Kahve falında evlilik teklifini reddetmek

Kahve falında evlilik teklifini reddetmek

Kahve falında evlilik teklifini reddetmek ortak edineceğine, gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına, kısa süre içinde korkuların ve endişelerin sona ereceğine, maddi anlamda üstünlük ve ayrıcalık elde edeceğine, rakiplerin geride bırakılacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, yatırımların hayır getirmeyeceğine ve bu uğurda harcanan sermayenin de boşa gitmiş olacağına, aksiliklerin başgöstereceğine ve aynı yoldan gidilen bir kişi ile karşılaşılan ortak bir sorun için işbirliği yapılacağına, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında evlilik teklifini reddetmek gördüyseniz:

  • Yaklaşımınız, sonuçları etkileyen yegane şey olabilir.

Kahve falında evlilik teklifini reddetmek ferah ve gösterişli bir ev satın alacağına, yeni bir makama sahip olunacağına tabir olunur.

Kahve falında iş teklifini reddetmek umutlarını yitireceğine ve emeklerinin de boşa gitmesine neden olacak bazı atılımlar yapacağına, sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında evlenme teklifini reddetmek geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakında kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında evliliği reddetmek işe zorla gidip geleceğine, maddi sıkıntıların kurulacak bir ortaklık sayesinde ortadan kalkacağına delalet eder.

Kahve falında sevdiğin kişi tarafından reddedilmek hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine, insanlarla sıcak ilişkiler içerisinde olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birini reddetmek dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, fal sahibinin hayatından razı geleceğine, hem mutluluk hem de mal mülk sahibi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında evlenmeyi reddetmek nişanlı veya sözlü kişilerin bu süreci fazlasıyla uzun tutmalarından dolayı ilişkilerinin eski canlılığını yitireceğine, gergin anların nişan atma veya söz bozma durumlarına neden olacağına, yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kardeşini reddetmek eline geçecek kazancın çok daha yükseleceğine, anne baba duaları sayesinde işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir