AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşının evlilik teklifi aldığını görmek

Kahve falında arkadaşının evlilik teklifi aldığını görmek

Kahve falında arkadaşının evlilik teklifi aldığını görmek ne yapacağını şaşıracağına, çıkmaza düşeceğine, farklı kişilerle tanışacağına, bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine, şans konusunda sıkıntı çekmeyeceğine, güzel günlerine gölge düşeceğine, yapacağı hatalar yüzünden canının sıkılacağına, çok daha geniş bir kitleye yayılmak için pek tanımadığı kişiler ile çok büyük iş ortaklığı kuracağına, yarardan çok zarar getireceğine, arkadaşların ya da ortakların arasını açacağına tabir olunur.

Kahve falında arkadaşının evlilik teklifi aldığını gördüyseniz:

  • Kıskanç ya da sizi yanlış yönlendiren kişiler söz konusu olabilir.

Kahve falında arkadaşının evlilik teklifi aldığını görmek sevdiği kişilerle arasının çok küçük bir sebepten ötürü bozulacağına, maddi açıdan güçsüz bir döneme girileceğine, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına rivayet eder.

Kahve falında başkasının evlilik teklifi aldığını görmek yüklü siparişler alacağına, duyguların karşılık bulacağına, etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının evlenme teklifi aldığını görmek ancak bu borçların ödemelerinin gecikeceğine, kurulu bir düzene sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevgiliden evlilik teklifi almak bir işi bozulsa hemen diğerinin geleceğine, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına, uzun zamandan beri zorluk yaşatan bir olayın üstesinden gelineceğine, yıpranan sinirlerin çıkılacak olan bir tatil sayesinde düzeleceğine ve alınacak bir hediyeyle birlikte kırgınlıkların unutulacağına alamet eder.

Kahve falında evlilik teklif almak nimetin ve kazancın artacağına, imkânlarının azalacağına rivayet eder.

Kahve falında ünlü birinden evlilik teklifi almak hayallerinin gerçekleşeceğine, yetenekleri sayesinde girdiği işlerde sevdiği kişileri çok mutlu edeceği olaylara gireceğine tabir olunur.

Kahve falında eski sevgiliden evlilik teklifi almak maddi açıdan çok hayırlı ve güzel projeler gerçekleştirileceğine, işyerinde ve hanede çok büyük bolluk ve bereket olacağına, başarılı bir insan olacağına tabir olunur.

Kahve falında evlilik teklifini reddetmek sayılacağına, işlerini toparlayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir