AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğin kişiden evlilik teklifi almak

Kahve falında sevdiğin kişiden evlilik teklifi almak

Kahve falında sevdiğin kişiden evlilik teklifi almak endişe ettiği konularda genişliğe çıkacağına, sevgiliyle muhabbetin daha da derinleşmesine, yaşam standartlarının yükseleceğine, inancını yitirmeyen tanıdıklarına şükranlarını ileteceğine, iş hayatındaki bu güzel gelişmelerin aile hayatına da yansıyacağına, mutlu bir insan olunacağına, büyük parasal bir kazanca sahip olacağına, elinden gelen herşeyi büyük bir sabırla gerçekleştireceğine, sorunlarından kurtulmak için sevdiği kişilerden yardım isteyeceğine ancak herhangi bir kişiden bir türlü yardım alamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kişiden evlilik teklifi almak gördüyseniz:

  • Daha çok diplomatik ilişkiler bile olsa entellektüel dostluklar sizi memnun edebilir.

Kahve falında sevdiğin kişiden evlilik teklifi almak aksiliklerin baş göstereceğine, hayatı boyunca hep başarılı olacağına, zorluklar karşısında başını her daim dik tutmayı bileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiği kişiden evlilik teklifi almak çok zor bir işe girerek durumu düzeltmeye çalışsa da herhangi bir şekilde başarılı olamayacağına, iyi bir yer edinerek adından sıklıkla söz ettireceğine alamet eder.

Kahve falında sevdiğinden evlilik teklifi almak kendini tehlikelere atacağına ve hatalar yapacağı bir dönem geçireceğine, para sıkıntısı çekeceğine tabir olunur.

Kahve falında sevdiğin kişiden teklif almak işlerinin çok hızlı bir şekilde toparlanacağına, yaşadığı maddi ve manevi problemlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kafasına hiçbir şeyi takmadan, her zaman şükür içinde olacağına delalettir.

Kahve falında sevdiği kişiden teklif almak sorunlardan, borçlardan, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına, ümitlerinin son bulacağına alamet eder.

Kahve falında sevdiği kişiden çıkma teklifi almak herkesi şaşırtacak bir karar verileceğine, iş yerinde ve hanede bolluk ve bereketin hüküm süreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiği kişiden evlenme teklifi almak kişinin can derdine düşeceğine, bir dediklerini iki etmeden, onları hoşnut edecek bir evlat olarak vazifelerini her daim tam olarak yerine getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiğin kişiden evlenme teklifi almak huzuru yakalayacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına ve deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek fırsatlar elde edeceğine, gittiği yerde de aradığı huzuru bulacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir