AnaSayfa / Genel / Kahve falında apartmanda kedi görmek

Kahve falında apartmanda kedi görmek

Kahve falında apartmanda kedi görmek birlikte çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edilerek başka kişilere örnek olarak gösterileceğine, kendini yerlerden yerlere vurup kahredeceğine, nefsini terbiye etmeyi bileceğine, geçmiş yıllarda yaptığı kötü şeylerden ve işlediği günahlardan pişman olmasından ötürü bunların Allah katında affedileceğine, manevi olarak da yıpranacağına, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine, çok uzun ve zorlu bir dönemden ve sıkıntılı bir yoldan geçerek bu sıkıntıyı çözeceğine, başka işlere girmek için fırsat yaratılacağına, büyük bir proje gerçekleştirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında apartmanda kedi gördüyseniz:

  • Belli konularda yanlış bir imaj çizebilir ya da yanlış anlaşılabilirsiniz.

Kahve falında apartmanda kedi görmek manevi anlamda da huzur içinde olacağına, zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, verilen bir karar doğrultusunda hareket edilmemesinden ötürü çok büyük bir zarara uğranacağına ve rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine delalet eder.

Kahve falında apartman satın almak büyük anlaşmalar gerçekleştireceğine ve çok zengin olacağına, geçim derdinin biteceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına yorulur.

Kahve falında apartman çatısı görmek parasız, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına, hayatının zor, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine işarettir.

Kahve falında apartmana girmek ağız tadının yerine geleceğine, geçmişteki tatsız konuların da unutulacağına, kendisini toparlamak için uzun bir süre boyunca tedavi göreceğine, sevdiği kişilerden alacağı destekler ve kendisini moral olarak çok iyi bir durumda tutması sayesinde toparlanacağına delalet eder.

Kahve falında yeni apartmana taşınmak çok büyük çaba sarfedeceğine, sağlıkla ilgili bir sorunun tedavi edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında apartman bahçesi görmek makam edineceğine ve variyet sahibi olacağına, emrinde insan çalıştıracağına delalet etmektedir.

Kahve falında yüksek apartmanda olduğunu görmek o işi iyi yaptığı konusunda her yerde geçerli olacak bir belge alacağına, haneye giren küçük bir miktar para sayesinde derin bir nefes alınacağına ve devamının da geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında apartman böceği görmek gülmek suretiyle şifa bulacağına, uzun uğraşlar ve büyük harcamalar sonucu kurulan işin sadece falı kapatan kişiye değil bütün ailesine kazanç sağlayacağına ve günden güne daha da büyüyeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir