AnaSayfa / Genel / Kahve falında apartman satın almak

Kahve falında apartman satın almak

Kahve falında apartman satın almak hayatının rast gitmeye başlayacağına, üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine, işlerinin de en hayırlı şekilde sonuçlanacağına, geçim derdine düşeceğine, rakiplerine yenileceğine, iş ve kazanç kaybına uğrayacağına, elindeki kazancı ya da zenginilği iş için kullanacağına, önemli işler yapacağına, şan şöhret, itibar kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine, özgürlüklerine sahip çıkan fal sahibinin gelecekte daha başarılı biri haline geleceğine, tedbirsiz davranışların sonucunun depresif bir ruh haline varacağına işaret etmektedir.

Kahve falında apartman satın almak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler fikirlerinizdeki zayıf tarafları göstermek isteyebilir.

Kahve falında apartman dairesi satın almak gelirinin azalacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine, uzun zamandan beri yaşadığı sıkıntılarından ve insanlar ile olan sorunlarından kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında apartman satın almak hayatından nefret duygusunu atacağına, büyük aksilikler yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında apartmanı yıkamak parasal konularda kolaylık içinde yaşayacağına, sevinç gözyaşları dökmeye delalet eder.

Kahve falında apartmanın en üst katında oturmak kardeşler ya da eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, maddi açıdan rahata erileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında apartmandan aşağı düşmek onu yapmadığı şeylerden sorumlu tutacağına, falı kapatan kişiye hayırlı kısmetler ve büyük başarılar sağlayacağına ve bu sayede hayal edilen yere hızlı bir şekilde gelineceğine tabir olunur.

Kahve falında apartman tepesine çıkmak yaşanacak bir sağlık sorununun kısa süre içinde çözüme kavuşacağına ve ferah bir döneme girileceğine, beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine işaret eder.

Kahve falında apartman inşaatı görmek dert yüzü görmeyeceği gibi, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına, sevdiklerinden ayrı kalınacağına inanılır.

Kahve falında apartman içinde olmak atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına, yaptığı bütün işlerle adından sıkça söz ettireceğine, işlerin yoluna gideceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir