AnaSayfa / Genel / Kahve falında apartman çatısı görmek

Kahve falında apartman çatısı görmek

Kahve falında apartman çatısı görmek zor günlerden geçeceğine, karşısına çıkan güzel fırsatlar sayesinde hayatının tamamen değişeceğine, uzun zaman önce alınan ancak bir türlü bitirilemeyen borçların kapanacağına, stresinin çoğalacağına, isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine, neşesini ve moralini kaybedeceğine, mutsuz olacağına, iş yerindeki arkadaşlar ile kavgalı bir ortam oluşacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına ve gözyaşı dökeceğine, geçim sıkıntısına ve darlığa düşeceği işlere umut bağlayacağına alamet eder.

Kahve falında apartman çatısı gördüyseniz:

  • Bazı kişiler sizi yarı yolda bırakmış olsa da, siz aynı yoldan gitmeyebilirsiniz.

Kahve falında apartman çatısı görmek şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, sınırlarının ve yapabileceklerini hesap ederek atılım yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında apartman yapmak yanında çok mutlu ve huzurlu hissettiği bir kişi ile sonunda evlilik olacak bir birlikteliğe başlayacağına, mutlu ve rahat bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında apartmanın içinde olmak ancak zararın daha büyümemesi ve yeni bir sorunla karşılaşmamak için çok büyük önlemler alacağına, kişinin daha çok para kazanmaya başlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında apartman yaptırdığını görmek iş dünyasındaki prestijin azalacağına, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine, durumun değişmesine işarettir.

Kahve falında apartmandan düşmek kişinin tüm hayallerinin yıkılacağına, işlerinde kendisini yoran ve sıkan şeylerin ortadan kalkacağına delalet eder.

Kahve falında uzun apartman görmek sevinçli ve güzel günler görüleceğine, hatalarını fark edeceğine yorulur.

Kahve falında apartman yıkılması görmek işle ve aile ile hayırlı ve güzel haberlerin alınacağına, yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına ve hayır getirecek bir kişinin önayak olması ile eğitim hayatının devam ettirileceğine, herkesin dikkatini çekecek, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapacağına işaret eder.

Kahve falında apartman satın almak maddi açıdan büyük bir kayba uğranacağına, ailesiyle saadet içinde yaşayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir