AnaSayfa / Genel / Kahve falında apartmana girmek

Kahve falında apartmana girmek

Kahve falında apartmana girmek sevgisinin artacağına, kendisini güçsüz ve kimsesiz hissedeceğine, yarar sağlamayacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine, sevilen kişilerle bazı konularda ters düşüleceğine, köşeye sıkıştıracağına, etraftaki insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına, karşılıklı duygu ve düşünceleri yakalayacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında apartmana girmek gördüyseniz:

  • Aile yaşamında gelişebilecek sorunlar kendiliğinden çözüme kavuşacaklar.

Kahve falında apartmana girmek hasret çekileceğine, güzelliklere rast gelineceğine,vicdanlı, akıllı, bilge ve kudretli kimselerle karşılaşılacağına rivayet eder.

Kahve falında bir apartmana girmek meselelere olabildiğince nesnel yaklaşılacağına, kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına ve çok önemli noktalara geleceğine tabir olunur.

Kahve falında yüksek bir apartmana çıkmak iş ve zaman kaybına uğrayacağına, deyim yerindeyse başının da öne eğileceğine delalet eder.

Kahve falında apartman içi görmek hayırlı bir yola girmeye, bol bol dua almaya, tüm malını ve parasını sadece kendisi için harcayacağına alamet eder.

Kahve falında yeni bir apartman görmek çok büyük destek vereceğine, iş hayatında ve aile hayatında ferahlığa çıkılacağına rivayet eder.

Kahve falında apartmandan aşağı bakmak hayallerinin tek tek gerçekleşeceğine, insanlar tarafından örnek bir kişi olarak gösterildiğine ve başı ne zaman sıkışırsa Allah’ın izni ilke sıkıntılarından kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında geniş apartman görmek beklentilerinin gerçekleşeceğine, arzularının yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına, yaptığı bir çalışma sonucunda işlerinin düzeleceğine tabir olunur.

Kahve falında apartmandan düştüğünü görmek çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine bu sayede hem makamının hem de kazancının artacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir