AnaSayfa / Genel / Kahve falında apartmana tırmanmak

Kahve falında apartmana tırmanmak

Kahve falında apartmana tırmanmak borçlu olunan bir kişiye uzunca bir süreden beri yapılamayan ödemeler için stres yapılacağına, sıkıntılardan, sorunlardan, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, elini attığı her işten muvaffak olacağına ve kafasına koyduğu her amacı gerçekleştireceğine, çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve eğer hanesinde bir hasta varsa yakın bir zamanda vefat edeceğine, çalıştığına değeceğine, barış ve sevgi ortamında bulunacağına, kişinin evlatlarının artacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine, makam ve kariyer sahibi olunacağına, tabiri caizse bir yudum şifanın peşinden gideceğine delalettir.

Kahve falında apartmana tırmanmak gördüyseniz:

  • İş hayatınızı ya da toplum içindeki duruşunuzu ilgilendiren konularda önemli kararlar alabilirsiniz.

Kahve falında apartmana tırmanmak kısmetinin bollaşacağına, maddi anlamda rahatlık göreceğine, kendisini ferahlamış hissedeceğine, ardından başarılı bir çalışma hayatına atılacağına yorulur.

Kahve falında apartman çöktüğünü görmek sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup çok büyük bir çaba ile daha iyi çalışmalar ortaya koyacağına, kimseye borçlanmayacağına bilakis sahip olacağı bolluğu çevresindekilerle de paylaşacak kadar kazanacağına ve ticarette önemli bir kimlik kazanarak, garanti olacak bir yer edineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında apartman merdiveninden çıkmak haneye bazı kötü niyetli kişilerin gireceğine, evli kişiler için ise, mutlu bir yuvaya sahip olacağına işaret eder.

Kahve falında apartman dairesi satın almak başında büyük uğursuzlukların ve şanssızlıkların dönüp durduğuna, kötü kişilerle karşılaşarak onların gazabına uğrayacağına, yakın bir arkadaşla çok büyük bir çalışmaya girip iş hayatında çok sıkıntılı ve zor zamanlar yaşanacağına ancak daha sonra atılacak akıllıca ve başarılı adımlar sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine tabir olunur.

Kahve falında apartmanda görmek dertlerine çare bulacağına, yaşamınızın ileriki dönemlerinin çok güzel geçeceğine rivayet eder.

Kahve falında bir çok apartman görmek zor günlerin yaşanacağına, kazancının bu kişi tarafından gizli gizli azaltılacağına delalet eder.

Kahve falında apartman dairesi görmek hayırlı ameller işleyerek her geçen gün sevaplarına bir yenisini katacağına, aile bireylerini mutlu edecek bazı kararlar alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında apartmandan düşmek aile bireyleri arasında çok büyük sorunların yaşanmasına, tartışmaların çıkmasına ve üzüntülü zamanlar geçirilmesine, sebep olacağına, hayırlı ve güzel kazançlar elde edeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir