AnaSayfa / Genel / Kahve falında apartmanda görmek

Kahve falında apartmanda görmek

Kahve falında apartmanda görmek kaderinin yüzüne güleceğine, hayatının kolaylaşacağına, elini attığı işlerde yüksek moral ve enerjisi sayesinde her daim başarılı olacağına, hiç hayal edilmeyecek mevkilere terfiler alınacağına, hayat içinde tertemiz bir sayfa açılacağına, zarar ettiği ya da beklemeye aldığı işleri kısa süre içinde düzeltip kara geçireceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine, yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına, kısa bir zaman içinde eğitim hayatına dönüleceğine, yakın akrabalardan birinin eğitiminin üstleneceğine delalettir.

Kahve falında apartmanda gördüyseniz:

  • Belli bir plan ya da uygulamayla ilgili ipuçları kendisini gösterebilir.

Kahve falında apartmandan atlamak çok hayırlı çalışmalara imza atarak büyük kazançlar elde edeceğine, hayatı içinde kendisine zarar veren herşeyden en yakın zamanda kurtulacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, bir akrabadan hata görüleceğine yorulur.

Kahve falında apartman merdiveni çıkmak maddi olarak çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, büyük tartışmaların yapılacağına, kalp kırıklıklarının yaşanacağına ve kötü sözlerin işitileceğine işaret eder.

Kahve falında yeni yapılmış apartmanlar görmek uzun ya da günübirlik bir tatile çıkacağına, neşesini kaybedeceğine delalet eder.

Kahve falında boş apartman görmek kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına, hayır getirecek ve birçok soruna çözüm olacak bir kişi ile ortaklık kurulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında apartmanda kedi görmek umutsuzluğa düşeceğine, ağlayacağına, sakin bir şekilde ilerleyen bir projeye girip çok emek verdikten sonra hiç istemediği bir sıkıntı yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında apartmandan aşağı düşmek güzel, sağlıklı ve hayırlı bir ömür geçireceğine, hatalı bir adım yüzünden iş yerinde ihtar alınacağına alamet eder.

Kahve falında büyük apartmanlar görmek sıkıntıların, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, kendi yağında kavrulsa bile huzurunun hiç bozulmayacağına, kafasının ve hayatının dingin olması sayesinde de yediği kuru ekmek bile olsa ona kebap gibi geleceğine yorulur.

Kahve falında apartmana tırmanmak atılan her adımla daha iyi bir insan olunacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, büyük bir projeye girileceğine, hayatının alt üst olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir