AnaSayfa / Genel / Kahve falında apartman çöktüğünü görmek

Kahve falında apartman çöktüğünü görmek

Kahve falında apartman çöktüğünü görmek kızgınlıkların geçeceğine, bol kazançlı bir iş yerine sahip olunacağına, yeteneklerini çok daha göze çarpacak şekilde ortaya koyma fırsatı bulacağına, zor zamanlarında da en büyük destekçilerinin yine bu kimseler olacağına, evlilik yolunda engeller çıkacağına, bir daha ölene kadar bırakmayacağına, mal ve mülk konusunda çok büyük birikim yapacağına ve güzel günler göreceğine, sistemli bir şekilde işleyen bir projede yaşanacak bir aksilik yüzünden işlerin rayından çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında apartman çöktüğünü gördüyseniz:

  • Bir tür maneviyat arayışı içinde olmanız mümkündür.

Kahve falında apartmandan düştüğünü görmek tartışma yaşanan kişilerle aranın düzeltileceğine, manevi olarak da kendisini çok iyi hissedeceğine tabir olunur.

Kahve falında yıkılan apartman görmek uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeyden ötürü kendisini istemeyeceği olayların içinde bulacağına, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına inanılır.

Kahve falında yeni bir apartman görmek rahat ve güzel bir çalışma ortamı kurup daha çok proje üreteceğine, el attığı bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında apartman yaptırdığını görmek yol göstereceğine ve şifa olacağına, hep yerinde sayacağına yorulur.

Kahve falında yeni apartman dairesi görmek onu yönetmeye ve yönlendirmeye çalışacağına, ancak daha sonra gireceği bir ortaklık ya da gerçekleştireceği çok büyük bir proje sayesinde eskisinden bile daha iyi bir duruma geleceğine yorulur.

Kahve falında apartman sahibi olmak eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine, imkânsızlıkların içinde çok emek vererek yeni imkânlar yaratılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında apartman merdiveni görmek kendisini yıprattığı için yaşadığı sorunların boşa olduğuna, bu yüzden kendisini üzen ve sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, yol göstereceğine ve ekmek sahibi yapacağına tabir olunur.

Kahve falında bir apartmana girmek işlerin büyük kazanç sağlayacağına, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir